Welkom bij Zijlstra Naaimachines

Een naaimachine kopen bij een speciaalzaak

Wil je een naaimachine kopen? Bij Zijlstra Naaimachines vind je een ruim assortiment aan diverse hoogstaande merken als Bernina en Pfaff. Zo is er voor zowel professioneel gebruik als voor thuisgebruik een geschikt model te vinden. Voor persoonlijk advies kun je langskomen in onze winkel. Bekijk ons assortiment naaimachines!

Alleen de beste naaimachine: ontdek onze A-selectie

Ben je op zoek naar een naaimachine? Dan ben je bij Zijlstra Naaimachines aan het juiste adres. Wij hebben machines voor zowel professioneel gebruik, maar ook voor beginners. Wij hebben een breed aanbod aan A-merken voor je beschikbaar, omdat wij staan voor kwaliteit, garantie en service.
De volgende merken vind je bij ons in het assortiment:

  • Pfaff naaimachine: dit merk onderscheid zich door het speciale IDT systeem die op veel van hun producten te vinden zijn. Dit is een speciaal systeem wat er voor zorgt dat de stoffen zonder problemen doorvoeren omdat deze zowel via boven, als via onder worden getransporteerd.
  • Bernina naaimachine: hoge kwaliteit machines vind je van Bernina. Ze liggen in een wat hoger prijssegment.
  • Bernette naaimachine: Bernette is het zusje van Bernina en zijn machines in een lagere prijsklasse tegen even goede kwaliteit.
  • Singer naaimachine: dit merk is een van de bekendste merken in de naaiwereld. Ze zitten in een lagere prijsklasse, maar hebben wel zeer sterke machines.

Andere hoogstaande merken machines om te naaien

Bovendien hebben wij ook deze merken in ons assortiment:

  • Brother naaimachine: ook dit merk heeft zeer hoogwaardige kwaliteit machines voor naadloos werk. Wij hebben diverse modellen beschikbaar in onze winkel.
  • Janome naaimachine: deze machines zijn voornamelijk populair in amerika en staat hier bekend als zeer betrouwbaar en een divers aanbod in prijsklassen.
  • Juki naaimachine: populair in industriële varianten, waar veel van onze huidige kleding op wordt geproduceerd. Ga voor professionaliteit en kies een juki.
  • Husqvarna naaimachine: dit merkt kent zijn oorsprong in Zweden en staat bekend om het gemakt in het gebruik van de machines en hoogwaardige kwaliteit.
  • Lewenstein Naaimachine: wil je een goede prijs- kwaliteit verhouding? Lewenstein is gebruiksvriendelijk en staat voor duurzaamheid.

Voor vragen over onze merken kun je contact opnemen of langskomen in onze winkel aan de Sontweg 15 in Groningen. Wij kunnen je voorzien van deskundig advies en helpen je graag verder!

Wil je een naaimachine: tweedehands en nieuwe modellen!

Naast onze webshop zijn ook al onze machines te vinden in onze winkel voor naaimachines in Groningen. Wij bieden naast de nieuwste modellen ook tweedehands modellen aan. Wij vinden het wel belangrijk dat wij kwaliteit bieden, daarom zorgen wij altijd dat deze machines grondig gecontroleerd worden. Je profiteert en werkt met de beste machines voor een lage prijs.

Ook op onze occasions  kun je onze beste hoogwaardige service verwachten. Zo bieden wij 12 maanden garantie. Deze garantie geldt op storingen en werkuren. Voor vervanging van bepaalde onderdelen bieden wij 3 maanden garantie. Deze garantie vervalt wanneer niet de juiste naalden en garen zijn gebruikt, of de machine niet goed is onderhouden.

Voor vragen over een nieuwe of een tweedehands naaimachine ben je welkom in onze winkel!

Welke soorten machines om te naaien zijn er?

Bij ons in het assortiment vind je diverse soorten. Zo kun je bij Zijlstra terecht voor mechanische varianten en elektronische varianten. Het verschil tussen de twee zit hem in de motoren die in de apparaten zitten. Hieronder zullen beide varianten worden uitgelegd.

Mechanische naaimachine

Mechanische machines moeten handmatig bediend worden, wat betekent dat de soort naaisteek, de lengte en de breedte van de naaisteek handmatig met een draaiknop wordt gekozen. Mechanische machines zijn vaak voorzien van een wisselstroommotor, ook wel een AC-motor.

De naaisnelheid van deze machines wordt geregeld aan de hand van een pedaal, die ingedrukt kan worden voor een hogere snelheid. Dit is een populaire manier van naaien doordat men het gevoel heeft controle te hebben over de machine.

Elektronische naaimachine

Elektronische machines zijn makkelijker in gebruik dan mechanische machines. Bij dit type machines hoeft alleen de gewenste naaisteek gekozen te worden, waarna de machine automatisch de steeklengte en -breedte instelt. Ook is dit type machine voorzien van meerdere gebruiksmogelijkheden zoals een naaldstop, knipfunctie, decoratieve naaisteken en automatische knoopgaten.

Een elektronische machine is voorzien van een gelijkstroommotor, ook wel een DC-motor genoemd. Door de snelheidsregelaar in de machine is dit type over het algemeen beter te reguleren in zijn naaisnelheid, waardoor deze constanter is. Zo kan er eenvoudig langzaam genaaid worden, terwijl het pedaal helemaal is ingedrukt. Bovendien wordt de motorkracht behouden tijdens langzamere naaisnelheden en zijn DC-motoren stiller.

Cursussen en workshops doe je bij Zijlstra Naaimachines

Wij willen dat je optimaal en op de juiste manier kan genieten van jouw nieuwe producten. Voor de gebruiksduur van de apparaten is het van belang dat je de machines op de correcte manier bedient. Daarom bieden wij in onze winkel diverse cursussen en workshops aan die je helpen met het bedienen van de machine.

De cursussen voor het naaien zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde naaiers. Zo kunnen we je alle kneepjes van het vak leren of je op weg helpen met uw nieuwe machine. Wij hebben deskundig personeel die alles grondig uitleggen en in onze ruime en lichte winkel is alles goed te zien.

Profiteer van de beste garantievoorwaarden

Bij Zijlstra Naaimachines staan wij voor de beste service. Daarom bieden wij naast de gebruikelijke fabrieksgarantie een servicegarantie van 12 maanden bij elke naaimachine. Hierbij kun je met problemen de machine naar de winkel brengen, maar kunnen onze erkende monteurs ook bij je thuis langskomen, zonder dat hierbij voorrijkosten worden gerekend.

Daarnaast profiteer je bij ons op zowel occasions als nieuwe modellen van één jaar inruilgarantie. Dit betekent dat je jouw nieuw gekochte product binnen een jaar na aanschaf kunt inruilen en hiervoor ontvang je korting op een nieuwe machine. Wanneer de aanschafprijs van de nieuwe machine het dubbele is van jouw huidige machine ontvang je maar liefst 50% korting!

Een naaimachine kopen?

Bij Zijlstra Naaimachines ben je aan het juiste adres als je een nieuwe machine om te naaien wilt kopen. Wij hebben een assortiment dat constant wordt vernieuwd met nieuwe of occasion modellen. Zo is er voor zowel de beginnende als de gevorderde naai(st)er altijd wel een prachtige machine te vinden.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Je kunt zowel telefonisch als via de e-mail contact opnemen met ons. Daarnaast staan wij voor je klaar in onze prachtige winkel in Groningen, waar je welkom bent een kijkje te nemen. Twijfel niet langer en kies uit ons ruime assortiment van de naaimachine!