Actueel

Babylock ATD-systeem

U houdt van perfecte naden? Wij ook! Er zijn verschillende functies op babylock machines die zorgen voor onvervalst naaiplezier. Neem een kijkje achter het babyblock ATD-systeem.

Toen het automatische draadtoevoersysteem 25 jaar geleden voor het eerst werd geïnstalleerd in een babylock machine, destijds de ” imagine”, was het een kleine sensatie in de naai-wereld… en eigenlijk is het dat nog steeds. Tegenwoordig beschikken bijna alle babylock machines over deze geavanceerde technologie, waardoor altijd een vlekkeloos naadpatroon wordt geproduceerd – volledig onafhankelijk van het type stof of garen en zonder enige handmatige bijstelling!

Het ATD-systeem levert voor elk type steek precies de hoeveelheid garen die nodig is om de juiste steek te vormen. Dit betekent dat het vervelende zoeken naar de juiste draadspanning tot het verleden behoort. Chiffon, pluche of kunstleer? U kunt gewoon naar believen wisselen tussen verschillende stoffen en erop vertrouwen dat de naad er goed uitziet. Niet alleen de professionals onder u weten dit te waarderen. Dankzij het gebruiksgemak kunnen ook beginners zonder stress geweldige resultaten bereiken.