Actueel

bernette – Actie

Tijdens de actieperiode t/m 30 september 2022 ontvang je 15% korting op zes prachtige Bernette modellen

bernette 33 – compact en gemakkelijk in gebruik

De mechanische naaimachine bernette 33 in stijlvol Zwitsers design is het perfecte model voor beginners. Door de eenvoudige bediening is het gemakkelijk om de basis van het naaien onder de knie te krijgen . Deze machine is duurzaam en robuust, met uitstekende steekkwaliteit en alle functies die een beginner nodig heeft. Alle instellingen worden met slechts twee knoppen aangepast. De bernette 33 biedt 15 steken, inclusief enn knoopsgat, en heeft een maximale steekbreedte van 5 mm. De 2-traps naaivoetopheffing, de naaldinrijger en de handmatige draadafsnijder maken het gemakkelijk om de machine in te rijgen en met naaien te beginnen. 5 verschillende naaivoeten (zolen) zijn bij de leveromvang van de bernette 33 inbegrepen.

Bernette b33

Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 249,00.

bernette 35 – inclusief 23 steken en 7 naaivoeten (zolen)

De bernette 35 is een mechanische naaimachine zonder computergestuurde bediening. De steek, steekbreedte en -lengte worden gemakkelijk ingesteld met behulp van de drie draaiknoppen. De spanning kan tijdens het naaien worden aangepast, door middel van een gemakkelijk toegankelijk wiel. De bernette 35 heeft ook een automatische, 1-staps knoopsgatfunctie, diegemakkelijk kan worden toegepast. Met in totaal 23 steken, inclusief zowel nuttige als decoratieve steken, werk je je creatieve ideeën snel en gemakkelijk uit, en met uitstekende steekkwaliteit.

Bernette b35

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 339,00.

bernette 37 – een groot aantal functies en indrukwekkende steekkwaliteit

De bernette 37 is een compact, computerondersteund model met eenvoudige bediening en een robuuste constructie. De machine heeft heel veel functies, zoals de handige start-/stopfunctie waarmee je kunt naaien zonder het voetpedaal te gebruiken. Met de naaldstop boven/onder-functie kun je bepalen of de naald in de stof stopt of erboven. Dit is met name voordelig als je hoeken wilt naaien en de stof rond de naald wilt kunnen draaien . Met de bernette 37 kun je ook de naaisnelheid aan je persoonlijke voorkeur of aan het soort materiaal aanpassen. Het heldere LED-licht helpt ervoor te zorgen dat je werkvlak altijd goed verlicht is. De bernette 37 word geleverd met 5 naaivoeten (zolen).

Bernette b37

Oorspronkelijke prijs was: € 549,00.Huidige prijs is: € 489,00.

bernette 38 – het topmodel met een breed assortiment aan functies

De bernette 38 is het topmodel van de bernette 30-serie. Deze computergestuurde naaimachine biedt een groot assortiment aan functies tegen een betaalbare prijs – en laat zo niets te wensen over. De machine biedt 394 verschillende steken, inclusief stretchsteken voor elastische stoffen. Hiermee kun je bijvoorbeeld fantastische T-shirts van jersey maken. De bernette 38 heeft ook acht verschillende 1-staps knoopsgaten en drie alfabetten. Bovendien heeft de naaimachine een geheugenfunctie, waarmee je verschillende combinaties van patronen kunt opslaan en ze later weer kunt oproepen. Wil je de snelheid tijdens het naaien kunnen aanpassen? Geen probleem! De bernette 38 heeft een nuttige snelheidsregelaar, die vanaf het scherm kan worden afgesteld. Als topmodel heeft deze indrukwekkende naaimachine ook helder LED-naailicht, een inrijger en zowel een automatische als een handmatige draadafsnijder. De bernette 38 beschikt standaard over acht verschillende naaivoeten (zolen) en een grote aanschuiftafel.

Bernette b38

Oorspronkelijke prijs was: € 749,00.Huidige prijs is: € 664,00.

bernette 05 ACADEMY de robuuste, duurzame en krachtige alleskunner

Met het grote aantal functies, 30 exclusieve steken en een snelle motor kunnen met de b05 ACADEMY snel de meest gewaagde ideeën verwezenlijkt worden. Voor lastige projecten waarbij de snelheid omlaag moet, kan de maximale naaisnelheid omlaag. De machine wordt geleverd met maar liefst 12 naaivoeten – voor elke naaiklus, een gemakkelijk te bevestigen vingerbescherming en zelfs nog meer ruimte om te naaien met de grote, handige aanschuiftafel. Wie weet wat voor creatieve ideeën je morgen krijgt? De b05 ACADEMY staat altijd in de startblokken!

Bernette b05 Academy

Oorspronkelijke prijs was: € 449,00.Huidige prijs is: € 379,00.

De nieuwe bernette 64 AIRLOCK

De overlocker met een inrijger op lucht om de grijpers automatisch in te rijgen. Het is nog nooit zó gemakkelijk geweest om aan de slag te gaan. Met een keuze uit 16 verschillende steken en een naaisnelheid van maximaal 1300 steken per minuut is elk project in no time af!

Bernette b64 AIRLOCK

Oorspronkelijke prijs was: € 1.249,00.Huidige prijs is: € 1.069,00.