Actueel

BERNETTE – De nieuwe AIRLOCK serie is uit

Bernette Nieuwe Serie

De overlock-, coverlock- en combimachines met luchtinrijgsysteem

bernette 68 AIRLOCK – Combimachine voor overlock/coverlock

De b68 AIRLOCK is het topmodel uit de bernette 60-serie, een combimachine waarmee overlock-, coverlock-, ketting- en combisteken mogelijk zijn. Als je op zoek bent naar een duurzame en gebruiksvriendelijke machine waarmee je gemakkelijk verschillende soorten stoffen, garens en projecten kunt naaien, dan is dit de perfecte machine voor jou! De sterke eigenschappen van de b68 AIRLOCK zijn het luchtinrijgsysteem waarmee je de grijperdraden snel en gemakkelijk inrijgt en de 130 mm ruimte rechts van de naald voor het comfortabel naaien van grote projecten – vooral projecten met coversteken. En niet te vergeten de geïntegreerde vrije arm voor het naaien van boorden, de heldere verlichting van het naaioppervlak met 5 ledlampjes en het kniehevel-systeem om de naai- voet omlaag en tijdelijk omhoog te zetten. De 31 verschillende overlock-, coverlock-, ketting- en combisteken laten niets te wensen over.

bernette 64 AIRLOCK – Overlockmachine

Mogen we voorstellen – de bernette 64 AIRLOCK. De overlocker met het handige luchtinrijgsysteem. De grijperdraden worden in een handomdraai door middel van het luchtinrijgsysteem ingeregen – inrijgen was nog nooit zó makkelijk. De b64 AIRLOCK heeft natuurlijk nog meer te bieden: de vrije arm vereenvoudigt het naaien van mouwen en manchetten. Ook zul je het grote werkoppervlak rechts van de naald en de aanschuiftafel heerlijk vinden. 5 ledlampjes zorgen voor een heldere verlichting van het werkoppervlak. Met de kniehevel van het bernette Free-Hand-System zet je de naaivoet omlaag en tijdelijk omhoog, zodat je je handen vrij hebt voor het geleiden van de stof. Met een keuze uit 16 verschillende steken en een naaisnelheid van maximaal 1300 steken per minuut heb je elk project in no time af!

bernette 62 AIRLOCK – Coverlockmachine

De bernette 62 AIRLOCK is de coverlockmachine uit de b60-serie. Met het automatische luchtinrijgsysteem is het inrijgen van de grijperdraden een kinderspel! De machine heeft 4 coversteken en 3 kettingsteken en is daarom geschikt voor talloze toepassingen, waarmee verschillende stofsoorten, met name stretchstoffen, perfect kunnen worden genaaid. Met de kniehevel zet je de naaivoet omlaag en tijdelijk omhoog, zodat beide handen vrij blijven om de stof te geleiden. De aanschuiftafel en het bijpassende inzetstuk voor coversteken vergroten het naaioppervlak en bieden voldoende ruimte voor grote projecten. Dankzij de vijf ledlampjes is het grote werkvlak helder verlicht.

 

Bernette b68 AIRLOCK

Oorspronkelijke prijs was: € 1.699,00.Huidige prijs is: € 1.499,00.

Bernette b64 AIRLOCK

Oorspronkelijke prijs was: € 1.249,00.Huidige prijs is: € 1.069,00.