Actueel

BERNINA – Accessoire van de maand november

Deze maand zijn de BERNINA Verstelbare liniaal rulervoet #72 en #72S accessoire van de maand.
De accessoire is bij ons in de winkel en webshop beschikbaar met 15% korting.

Met deze voet naait u langs plexiglas linialen (rulers) en creëert zo decoratieve quiltontwerpen zoals lijnen, veren, cirkels enz. Hiervoor kan elke gangbare liniaal van plexiglas met maatstreepjes van een ¼ inch worden toegepast. De hoogte van de zool maakt het mogelijk om langs de randen van de plexiglas liniaal te quilten, wat ontzettend belangrijk is, met name bij cirkels.

Bij deze techniek wordt de transporteur verzonken en wordt de stof handmatig geleid met de liniaal. Met het stelwieltje kan de hoogte van de voet worden aangepast aan de dikte van de stof, zodat de stof gemakkelijk bewogen kan worden, zonder vast te komen zitten. Daarnaast breidt deze aanvullende optie waarbij de hoogte van de voet versteld kan worden, de mogelijke toepassingen uit voor BERNINA naaimachines zonder de functie “automatische naaivoetdruk/naaivoethoogte”.

De verstelbare liniaalvoet #72S heeft een gleuf zodat u de naaivoet kunt verwisselen zonder de draad af te snijden. Hiermee wordt de overgang van liniaalwerk naar andere toepassingen eenvoudig.

BERNINA Verstelbare liniaalvoet rulervoet #72

 118,79

BERNINA Verstelbare liniaalvoet rulervoet met gleuf #72S

 120,59