Actueel

Bernina demonstratiedag decoratief naaien en quilten

Zaterdag 25 mei staat de hele dag in het teken van decoratief naaien, patchwork en quilten van de mooiste kleding, tassen en woonaccessoires op een Bernina machine.
Geef je snel op voor het volgen van een workshop/demonstratie zodat jouw deelname gereserveerd is!

Fantasievolle ontwerpen en perfect patchwork vragen om fantasievolle voeten. Maak het mooi met de perfecte naaivoet. Appliqué, roesjes, borduurwerk en nog veel meer. Nauwkeurige patchwork en quilten met gegraveerde markeringen van een kwart inch en het stikken van rechte naden is een eitje.
Met demonstraties van deze fantastische voeten en hulpmiddelen op de Bernina naaimachine.

Toch liever wat grotere projecten onder handen kunnen nemen? Kom dan kijken naar het Longarm-quilten.
Precisie ontmoet comfort. Creëer gemakkelijk grotere quilts met de grote doorgangsruimte.
Uniek, ergonomisch en prettig in gebruik op een frame of op een tafel.
Met live demonstraties van de longarm quiltmachines Q 16 PLUS op tafel en frame.

Voor wie is deze dag bestemd? Voor iedereen! Geef je snel op.
Of je nu al een Bernina machine hebt of niet, volg een workshop of demonstratie en maak kennis met de ongekende mogelijkheden, sta versteld van de toepassingen van verschillende voeten en maak kennis met de vrijheid die een longarm quiltmachine geeft.

Voor het volgen van een uitgebreide demonstratie zijn er verschillende tijdsblokken. Geef aan wat je graag wil volgen (meerdere blokken mogelijk) en wij zorgen dat er een plekje wordt gereserveerd.
Bij het blok decoratief naaien kun je verschillende voeten zelf uitproberen tijdens de workshop op de Bernina naaimachine. Dit blok wordt meerdere keren herhaald.
Bij het blok longarm-quilten worden de mogelijkheden van de longarm Q 16 PLUS quiltmachine gedemonstreerd en uitleg gegeven over de Q 20 en Q 24. Het blok van de ochtend wordt in de middag herhaald.

Opgave niet meer mogelijk. 

Ook buiten de demonstratieblokken om staan de medewerkers in de winkel klaar om meer informatie te geven over de Bernina naai-, quilt- en longarm-machines en bijpassende voeten.
Bekijk ook direct ons uitgebreide aanbod van verschillende naai- en decoratiegarens en de prachtige boeken van Bernina met duidelijke uitleg over voeten, steken, borduren en quilten. Deze demonstratiedag is uiteraard ook Zijlstra Stoffen
geopend voor de aankoop van de mooiste (quilt)stoffen.
We heten deze dag graag iedereen welkom onder het genot van een hapje en een drankje.