Actueel

Heb ik wat van je aan?

Vanaf 24 augustus is Olcay Gulsen en Mart Visser iedere woensdagavond te zien in het nieuwe fashionprogramma ‘Heb ik wat van je aan?’ van Net 5.

In iedere aflevering strijden drie nog onbekende talentvolle designers tegen elkaar door ieder een outfit voor een BN’er te ontwerpen. Zo zoekt Maxime Meiland een jurk voor de openingsdans op haar bruiloft, heeft Daphne Deckers een outfit nodig voor een musicalpremière en wil Irene Schouten shinen op een gala.

De ontwerpers krijgen aan het begin van de aflevering de tijd om de BN’ers op te meten en hun wensen los te peuteren. In totaal hebben ze vervolgens maar vijf dagen de tijd om hun creatie te tekenen én te maken.

Op de laatste dag komt de vrouw in kwestie naar het atelier om één van de drie outfits te kiezen. Voor het zo ver is, showt ze alle drie de ontwerpen op een catwalk onder toeziend oog van haar entourage. Aan het eind van iedere aflevering zien we hoe de outfit daadwerkelijk gedragen wordt op het desbetreffende evenement.
De winnaar van de aflevering krijgt geen geldprijs of contract. Wel krijgen ze de eer dat de bekende Nederlander zijn of haar creatie naar een event draagt.

Uiteraard kan ik dit programma een goede naaimachine niet ontbreken. Zo is te zien hoe de ‘eenvoudige’ naaimachines al snel worden aangevuld door een Pfaff expression 710 naaimachine voor de coupeuses. Zij komen de ontwerpers ondersteunen voor een professionele afwerking.

Heb ik wat van je aan? is iedere week om 20.30 uur te zien bij NET5.

Pfaff Expression 710

 1.849,00