Actueel, Blogs home

Nieuw(st)e acties

Bij Zijlstra Naaimachines zijn altijd de nieuwste producten en laatste acties in de winkel en op de website.


Een fantastische actie van Bernina. Grote korting op een borduurmodule.

Bent u op zoek naar de ultieme naai- en borduurervaring?

Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij aankoop van een B 540, B 570 QE, B 735 of B 770 QE PLUS machine tussen 1 november en 31 december 2023, profiteert u van een spectaculaire eindejaarsdeal!

Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw creaties met onze geavanceerde borduurmodule. Met deze uitbreiding kunt u prachtige borduurpatronen maken en uw projecten naar een hoger niveau tillen. En het beste van alles is dat u nu 50% korting krijgt op deze fantastische borduurmodule! Daarbij is een goede collectie garen essentieel voor elke naaister of borduurder. Daarom ontvangt u bij deze actie een gratis Mettler garenkoffer. Hierin vindt u een schat aan kleuren en materialen om uw projecten tot leven te brengen.


* Deze fantastische aanbieding is geldig van 1 november t/m 31 december 2023 , zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere kortingen.

 

Grandiose Bernina winter overlockerdeals!

Bespaar tot wel € 500!

Van 1 november t/m 31 december 2023 krijgt u aantrekkelijke kortingen op de  BERNINA L 8- en L 4-serie.
De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

  • BERNINA L 850: nu € 500 korting!
  • BERNINA L 860: nu € 300 korting!
  • BERNINA L 890: nu € 200 korting!
  • BERNINA L 450: nu € 50 korting!
  • BERNINA L 460: nu € 50 korting!


 

Stellaire XJ1 en XE1 Upgrade Kit UGKW1

Vernieuwde creativiteit met de upgrade kit voor de Brother Stellaire XE1 en XJ1!
Voeg extra borduur-, naai- en quiltfuncties toe om je creaties te maximaliseren en op te waarderen naar hetzelfde niveau als de nieuwe Stellaire XJ2 en XE2. Wordt geleverd met een couching-borduurvoet en garengeleider, een magnetisch borduurraam van 300 x 180 mm en activeringskaart.

Borduurfuncties: Breid je creativiteit uit met de nieuwe couching-borduurfunctie, nieuwe decoratieve vulsteken, echo-quiltsteken, meandersteken en prachtige nieuwe monogramletters met een ‘candle wicking’ effect. Geniet van gemak en win tijd dankzij de naaivoet die automatisch omlaag wordt gebracht, 2-punts positioneringsfunctie, matrix kopieerfunctie en de functie ‘niet borduren’. Volg (op afstand) het borduurproces dankzij de app ‘My Stitch Monitor. Naai- en quiltfuncties*:
Nieuwe decoratieve mogelijkheden met taps-toelopende steken, 3 authentieke Japanse Sashiko steken en meer steken die uitvoerbaar zijn met de gemotoriseerde boventransportvoet.
*alleen beschikbaar voor Stellaire XJ1