Actueel

Nieuw(st)e producten en acties

Bij Zijlstra Naaimachines zijn altijd de nieuwste producten en laatste acties in de winkel en op de website.

Janome Skyline S6 – bonus

Tijdelijk bij de Janome Skyline S6 een opbergbox voor alle accessoires. Zolang de voorraad strekt.

Klik hier voor de Janome Skyline S6 en bekijk alle mogelijkheden.


BERNINA L850 – De ultieme overlocker

De Bernina L850 is de ultieme gebruiksvriendelijke overlockmachine met innovatieve functies. Naast alle functies die u van een Bernina overlock mag verwachten geeft die machine nog meer inrijggemak door de BERNINA One-step luchtinrijkger en geïntegreerde naaldinrijger.

Introductie-aanbieding: bij aankoop van deze mooie overlocker ontvang je nu een gratis trolley met een adviesprijs van €299! Klik hier voor alle informatie.

BERNINA L890 – De revolutionaire overlock/coversteek combi

Binnenkort leverbaar, maar nu al te bestellen!
De L 890 is de specialist voor overlock-, cover- en combi-steken. Deze machine maakt professionele zomen, randafwerkingen en rolzomen en combineert alle functies van een overlocker en een cover-/ kettingsteekmachine in één model.

Introductie-aanbieding: bij aankoop van deze mooie combilocker ontvang je nu een gratis trolley met een adviesprijs van €299! Klik hier voor alle informatie.

De nieuwe Singer C430 Professional naaimachine

Deze complete naaimachine met heavy duty frame is een perfecte aanvulling aan de Singer familie. Met 810 verschillende steken, waaronder 5 alfabetten, kunt u alle mogelijke steken en materialen verwerken.
Als introductie met de nieuwe editie van Het grote Singer naaiboek. Een onmisbaar boek voor iedereen die naait.
Klik hier voor deze mooie aanbieding.

De nieuwste Bernette b64 AIRLOCK met inblaassysteem

Na Juki en Babylock heeft Bernette nu een overlockmachine met een handig inblaassysteem. Nooit meer zoeken naar de juiste volgorde, route of grijper.
Eenmaal een inblaassysteem gebruikt wil je nooit meer terug. Het wisselen van garen of steek gaat in een paar seconden. Afwerk-werkzaamheden hebben er nog nooit zo professioneel uitgezien.
Nu met een introductiebonus geldig t/m eind april zolang de voorraad strekt, van 4 lockgarenklossen van Mettler in de kleur lichtgrijs.
Klik hier voor alle informatie.

Pfaff actie bij de expression 710 en quilt expression 720Q

Deze hele maand februari 2021 een gratis aanschuiftafel met verstelbare geleider bij de Pfaff expression 710 en de Pfaff quilt expressie 720Q.
Vergroot uw werkgebied aanzienlijk. De tafel is erg stabiel en omdat er geen pootjes nodig zijn, heeft u ruimte onder de aanschuiftafel voor ronde projecten.
De verstelbare geleider met liniaal heeft zowel centimeters als inches om zomen, randen en meer te naaien met perfecte nauwkeurigheid.
Klik hier om direct naar de Pfaff expression 710 te gaan.
Klik hier om direct naar de Pfaff quilt expression 720Q te gaan.

Iedere maand een BERNINA accessoire met 15% korting

Iedere maand geven we op een BERNINA accessoire 15% korting.
Op deze manier kunt u voordelig uw naaiplezier vergroten door het uitbreiden van de mooiste voetencollectie en handigste accessoires.

Benieuwd naar de accessoire van deze maand?
Klik hier om naar de aanbieding te gaan.