Actueel

Ons nieuwe pand is geopend

Wat een ruimte voor onze uitgebreide collectie machines en stoffen

Zijlstra Naaimachines en Zijlstra Stoffen kun je sinds 5 januari 2024 vinden aan de Koldingweg 27 op industrieterrein Driebond.
Een combinatie van alles wat nodig is om zelf kleding te maken of repareren.

Uit ons jasje gegroeid

In het vorige pand aan de Sontweg waren we al enige tijd uit ons jasje gegroeid. Daarom zijn we verhuisd naar een groter pand op het industrieterrein.
Op de nieuwe locatie is er simpelweg meer winkelruimte, maar ook meer plek voor onze populaire machinecursussen en workshops.
We hebben ons ruime machine-assortiment kunnen uitbreiden met een prachtige stoffenwinkel. Hierin is een ruime keuze aan mooie kwaliteits stoffen te vinden voor jong en oud.

Zo ontstaat er een unieke locatie voor iedereen die zelf kleding maakt. Verkoop en reparaties van naaimachines zijn nu samengevoegd onder één dak en ook de benodigde stoffen zijn nu in dezelfde winkel te koop. Doordat er meer ruimte beschikbaar is, zijn er meer naaimachines uitgestald in de winkel. Dit maakt het  eenvoudiger om verschillende machines met elkaar te vergelijken.
Het nieuwe pand bevat een eigen ruimte voor voor de cursussen en workshops en op de eerste etage is zelfs een klein museumpje te vinden met klassieke naaimachines.

Kortom kom langs en laat je inspireren door onze mogelijkheden op het gebied van machines, accessoires, reparatie, onderhoud, cursussen, workshops, fournituren en stoffen.
Een goed gesprek aan onze klantentafel met een gratis kop koffie en thee maken de winkelbeleving compleet.
Het pand is makkelijk bereikbaar en er  is een overvloed aan gratis parkeergelegenheid.

Tot ziens, team Zijlstra