Actueel, Blogs home

Onze openingstijden

Onze winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Kom langs in onze winkel in Groningen!

Aan de Sontweg 15 in Groningen beschikken wij over een prachtig gemoderniseerd designpand, waar wij met veel liefde onze producten voor u hebben klaarstaan. U kunt niet alleen alles bekijken, maar u kunt ook de demonstratiemodellen van alle topmerken rustig uitproberen. Door de enorme ruimte en het prachtige lichtinval kunt u alles perfect zien. Bovendien kunnen wij u te allen tijde voorzien van deskundig advies over alle modellen.

Onze winkel is gevestigd aan de Sontweg 15, dit ligt naast de Ikea en tegenover de Brandweer. U kunt ons eenvoudig bereiken vanaf de Ring met de auto en bovendien hebben wij een ruime parkeerplaats voor ons pand, waar u uw auto kunt kosteloos kunt parkeren. Dat is wel zo makkelijk! Kom langs en neem een kijkje in onze winkel!

Wie zijn wij?

Zijlstra Naaimachines is sinds de oprichting in 1933 een vertrouwd begrip in Groningen. Wij bieden het grootste assortiment naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines van het Noorden. Onze werknemers zijn gepassioneerd over de producten die wij verkopen. Wij leveren dan ook alleen de beste kwaliteit!

Ons personeel is bovendien zeer vakbekwaam, zodat ze u altijd van deskundig advies kunnen voorzien. Als speciaalzaak onderscheiden wij ons van onze concurrenten met onze hoogwaardige service en een ruim aanbod, dat enkel bestaat uit de beste kwaliteitsmerken.

Wij verkopen machines van diverse prijsklassen en niveaus. Zo kunnen zowel beginners als gevorderden terecht voor diverse naai-, lock-, borduur- en quiltmachines van verschillende hoogwaardige merken bij Zijlstra Naaimachines.