Actueel

WIJ GAAN VERHUIZEN

Kom langs in onze winkel in Groningen t/m 15 december 2023!

Aan de Sontweg 15 in Groningen beschikken wij over een prachtig gemoderniseerd designpand, waar wij met veel liefde onze producten voor je hebben klaarstaan. Je kunt niet alleen alles bekijken, maar je kunt ook de demonstratiemodellen van alle topmerken rustig uitproberen. Bovendien kunnen wij je te allen tijde voorzien van deskundig advies over alle modellen. Onze winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Onze winkel is tot 15 december 2023 gevestigd aan de Sontweg 15, dit ligt naast de Ikea en tegenover de Brandweer. Je kunt ons eenvoudig bereiken vanaf de Ring met de auto en bovendien hebben wij een ruime parkeerplaats voor ons pand, waar je je auto kunt kosteloos kunt parkeren. Dat is wel zo makkelijk! Kom langs en neem een kijkje in onze winkel!

Maar we gaan verhuizen…

Vanaf 5 januari 2024 heten wij je van harte welkom in onze nieuwe XL winkel aan de Koldingweg 27 in Groningen!

Slechts een paar straten oostelijker, net over de Sontbrug komt op het Driebond terrein onze nieuwe XL winkel.
Waarom verhuizen? 
Simpel! Omdat we een nog betere koopbeleving van ons ruime aanbod willen bieden. Door de XL winkelruimte staan alle machines overzichtelijk en uitnodigend ingedeeld en kun je alles nog makkelijker uitproberen. Ons grote aanbod aan accessoires is makkelijk vindbaar, daarnaast kunnen we ons fournituren assortiment uitbreiden met ritsen, knopen en nog veel meer.
Ook hebben we meer mogelijkheden voor reparaties en onderhoud waardoor we aan onze klanten hoogwaardige service kunnen blijven bieden. Zo beschikken we straks in-store over een service afdeling met technisch opgeleide servicemonteurs voor alle erkende kwaliteitsmerken.
We krijgen een aparte cursusruimte voor professionele opleidingen en workshops die door de grote ramen altijd in verbinding staat met de winkel.
Door de uitbreiding van de magazijnruimte zal er een constante en overzichtelijke voorraad gehouden kunnen worden.
Kortom, we gaan verhuizen om je nog beter van advies, service en aanbod te kunnen voorzien!

Wie zijn wij?

Zijlstra Naaimachines is sinds de oprichting in 1933 een vertrouwd begrip in Groningen. Wij bieden het grootste assortiment naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines van het Noorden. Onze werknemers zijn gepassioneerd over de producten die wij verkopen. Wij leveren dan ook alleen de beste kwaliteit!

Ons personeel is bovendien zeer vakbekwaam, zodat ze je altijd van deskundig advies kunnen voorzien. Als speciaalzaak onderscheiden wij ons van onze concurrenten met onze hoogwaardige service en een ruim aanbod, dat enkel bestaat uit de beste kwaliteitsmerken.

Wij verkopen machines van diverse prijsklassen en niveaus. Zo kunnen zowel beginners als gevorderden terecht voor diverse naai-, lock-, borduur- en quiltmachines van verschillende hoogwaardige merken bij Zijlstra Naaimachines.