Ben je op zoek naar een aanschuiftafel? Naaimachines zijn handige apparaten, en met deze tafels wordt comfortabel en precies naaien nog makkelijker! Wanneer je met grote lappen stof aan het werken bent, is er niets vervelender dan dat de stof telkens gaat klitten of uitrekt doordat het van tafel valt. Met deze accessoires vergroot je eenvoudig je werkruimte. Bestel dus vandaag nog jouw aanschuiftafel voor de naaimachine!

Home » Accessoires » Aanschuiftafels

Toont alle 15 resultaten

Lewenstein Computronic Aanschuiftafel

 27,50

Brother Aanschuiftafel WT12

 29,00

Bernina Aanschuiftafel L 450/460

 35,00

Brother Aanschuiftafel WT7

 80,00

Brother Aanschuiftafel WT15

 89,00

Brother Aanschuiftafel WT14

 89,00

Brother Lock 4234D Aanschuiftafel

 89,00

Janome CoverPro Bonus Pack

 95,00

Babylock Aanschuiftafel

 144,95

Brother Creative Quilting Kit QKF1

 179,00

Brother Creative Quilting Kit QKM1

 179,00

Brother Creative Quilting Kit QKM2

 179,00

Brother Creative Quilting Kit QKF2

 179,00

Brother Creative Quilting Kit QKF3

 199,00

Babylock Aanschuiftafel groot

 222,00

Verstelbare aanschuiftafel voor naaimachines

Een aanschuiftafel voor naaimachines is een uitbreiding die bevestigd kan worden aan de machine. Hiermee wordt het werkoppervlak vergroot waardoor er meer ruimte is om de stof te ondersteunen en te geleiden terwijl het genaaid wordt. Een verlengtafel is een geweldig accessoire als je merkt dat je vaak vermoeid raakt tijdens het naaien, omdat je constant bezig bent met het ondersteunen van de stof.

Verder kan een aanschuiftafel handig zijn bij het naaien van bijvoorbeeld rechte lijnen, omdat er veel preciezer gewerkt kan worden. Ook voor mensen die vaak werken met grotere projecten, zoals dekens of gordijnen, kan het gebruik van een aanschuiftafel voor je naaimachine een goed idee zijn.

De voordelen van een aanschuiftafel voor de naaimachine

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een aanschuiftafel voor de naaimachine. Bij Zijlstra Naaimachines leveren wij aanschuiftafels van Babylock, Bernina, Brother, Janome, Pfaff, Husqvarna, Juki en Lewenstein. Met al deze tafels profiteer je van de volgende voordelen:

Minder vermoeiend werk: dankzij de aanschuiftafel hoef je minder in oncomfortabele posities te werken, waardoor het werk een stuk minder vermoeiend is.
Meer werkruimte: doordat een aanschuiftafel het werkoppervlak behoorlijk uitbreidt, heb je veel meer ruimte om op te werken.
Nauwkeuriger naaiwerk: doordat je werkt met stabiele ondersteuning zorgt de tafel voor meer precisie en nauwkeurigheid.

Kortom, dankzij het gebruik van een aanschuiftafel maak je het naaien gemakkelijker, preciezer, en comfortabeler. Koop snel jouw nieuwe aanschuiftafel voor de naaimachine!