Kies voor Zwitserse precisie met een Bernina borduurmachine. Versier jouw kleding, accessoires en nog veel meer met de moderne borduurmotieven van Bernina. Het personaliseren van creaties is nog nooit zo leuk geweest. Bekijk ons assortiment Bernina borduurmachines online!

Home » Borduurmachines » Bernina borduurmachine

Toont alle 8 resultaten

Bernina 500

 2.199,00

Bernina 540

Oorspronkelijke prijs was: € 2.599,00.Huidige prijs is: € 2.299,00.

Bernina 570 QE

Oorspronkelijke prijs was: € 3.699,00.Huidige prijs is: € 3.099,00.

Bernina 735

 3.999,00

Bernina 570 QE Kaffe Edition

 5.199,00

Bernina 770 QE PLUS

 5.299,00

Bernina 790 PLUS

 8.799,00

Bernina 790 PRO

 9.399,00

De voordelen van een Bernina borduurmachine

Wanneer je op zoek bent naar een borduurmachine die zeer gebruiksvriendelijk te bedienen is, dan kom je al gauw uit bij een Bernina. Dit Zwitserse merk maakt al sinds 1893 verschillende machines. Je kunt er bij een Bernina van uitgaan dat je jarenlang plezier hebt van de machine. Met deze machines kun je eenvoudig al je creatieve ideeën uitwerken.

Voordelen waar je van profiteert met een machine van Bernina:

  • Gebruiksvriendelijke bediening;
  • Hoge kwaliteit borduurwerk;
  • Consistente steek kwaliteit;
  • Eenvoudig in gebruik

Bernina borduurmachines bieden verschillende borduurmogelijkheden, zoals het maken van verschillende monogrammen en kruissteken. Dit betekent dat je verschillende soorten projecten kunt maken met dezelfde machine.

Waarom koop je een borduurmachine van Bernina?

Het gebruiksvriendelijke kleuren touchscreen maakt een intuïtieve bediening van de machine zeer eenvoudig. Met de optionele Bernina borduurmodule kent je creativiteit geen grenzen. Mensen kiezen voor Bernina omdat het een zeer gerenommeerd merk is in de naai- en borduurindustrie en bekend staat om haar betrouwbaarheid. Populaire machines van Bernina zijn:

  • Bernina 570 QE: een echt multitalent waarmee je kan naaien, quilten en borduren (aparte borduurunit beschikbaar).
  • Bernina 770 QE Plus: een grote robuuste elektronische quilt- en naaimachine met zeer gebruiksvriendelijke bediening (aparte borduurunit beschikbaar).
  • Bernina 790 Plus: de absolute topper van Bernina, met deze borduur-, naai- en quiltmachine zijn de creatieve mogelijkheden oneindig.00

Naast de service die Bernina levert, verzorgen wij ook eventuele reparaties en onderhoud. Hiervoor kun je bij ons langskomen in de winkel, of een service-abonnement aan huis nemen, zodat onze erkende monteurs periodiek bij je thuis langskomen.

Bernina borduurmachine kopen bij Zijlstra Naaimachines

Een Bernina borduurmachine kopen doe je natuurlijk bij Zijlstra Naaimachines. Dit kwaliteitsmerk past precies binnen ons assortiment. Met jouw nieuwe borduurmachine ben je verzekerd van de mooiste borduurwerken en dat op een zeer eenvoudige manier!

Wil je de machine liever eerst in het echt komen bekijken? Onze experts staan in onze winkel altijd voor je klaar om je te helpen met je keuze. Twijfel dus niet langer, kom langs of bestel online je nieuwe Bernina borduurmachine!