Werk uw creaties feilloos af met de beste coverlockmachine. Bij Zijlstra Naaimachines beschikken wij over een ruim assortiment aan nieuwe modellen. Ook vindt u op onze website diverse occasions, die wij voor een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons vindt u altijd de juiste coverlockmachine!

Home » Coverlockmachine

Toont alle 17 resultaten

Lewenstein Cover Stitch 900CS

Oorspronkelijke prijs was: € 469,00.Huidige prijs is: € 399,00.

Bernette Funlock b42

Oorspronkelijke prijs was: € 649,00.Huidige prijs is: € 559,00.

Brother Cover Stitch CV3440

Oorspronkelijke prijs was: € 699,00.Huidige prijs is: € 589,00.

Brother Cover Stitch CV3550

Oorspronkelijke prijs was: € 799,00.Huidige prijs is: € 659,00.

Bernette Funlock b48

Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 729,00.

Bernette b68 AIRLOCK

Oorspronkelijke prijs was: € 1.699,00.Huidige prijs is: € 1.499,00.

Bernina L890

Oorspronkelijke prijs was: € 5.199,00.Huidige prijs is: € 4.999,00.

Wat is een coverlockmachine precies?

Een coverlockmachine, ook wel deksteekmachine genoemd, wordt gebruikt voor het netjes afwerken van uw kledingstukken. Bij een gewone naaimachine zit er geen rek op het stiksel, bij een coverlock is dat wel het geval. Hierdoor is het apparaat erg gebruiksvriendelijk.

Professionele steken voor zomen, afwerkingen en boorden geven uw naaiproject direct een perfect uiterlijk. Het inrijgen van de naalden en grijpers is eenvoudig dankzij de aparte naaldinrijger en het grijperinrijger. Met onze coverlockmachines maakt u unieke deksteken in de zoomranden en zien uw creaties eruit alsof ze door een professional zijn gemaakt.

Waarom een coverlock machine kopen?

Er zijn meerdere redenen waarom u een coverlock machine kunt kopen. Met dit apparaat werkt u gemakkelijk zomen professioneel af. Dankzij de hoogwaardige techniek van deze apparaten kunt u zelfs erg dunne stoffen netjes zomen Het grootste verschil met een lockmachine is dat u met dit apparaat deksteken kunt maken die gebruikt worden voor zoomranden. Een voordeel van een coverlock is dat je deze ook kunt gebruiken voor het stikken van je kledingstukken.

Een ander bijkomend voordeel van deze apparaten is dat ze een erg sterke kettingsteek hebben, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei verschillende kledingstukken. Populaire modellen die u bij ons vindt zijn:

  • Babylock Coverstitch BLCS-2: deze machine beschikt over 1/2/3-naalds coversteken en een Jet Air inrijgsysteem, voor professioneel uitziende zomen.
  • Janome CoverPro 3000 Professional: doordat de machine een vrije arm heeft kunnen mouwen en broekspijpen eenvoudig omgezoomd worden.
  • Babylock Euphoria: de absolute topper uit ons assortiment. Deze machine beschikt over een extra brede werkruimte, 5 inch rechts van de naald en een automatisch draadtoevoersysteem!

Een coverlockmachine haalt u bij Zijlstra Naaimachines!

Een coverlockmachine haalt u natuurlijk bij Zijlstra Naaimachines. Heeft u vragen over ons assortiment of het gebruik van een van onze machines? Neem dan gerust contact met ons op! Ook bent u natuurlijk altijd welkom in onze winkel!

Wilt u graag leren hoe u uw eigen kleding kunt maken, of heeft u een machine die u nog moet leren gebruiken? Bij Zijlstra Naaimachines kunt u verschillende cursussen volgen! Reserveer gemakkelijk online, zo heeft u binnen no-time volledige controle over uw nieuwe coverlockmachine!