Home » Lockmachines

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

A-selectie lockmachines voor scherpe prijzen? Zijlstra.

Een lockmachine is een mooie aanvulling op uw naaimachine wanneer u met één handeling naden wilt stikken en afwerken, zomen of naden wilt maken die niet met een naaimachine gemaakt kunnen worden. Een lockmachine kan tevens makkelijker rekbare stoffen verwerken dan een naaimachine. Zijlstra is specialist in naai- lock- borduur en quiltmachines. Omdat er ook cursussen mee gegeven worden weten we veel meer van de machines dan de gemiddelde verkoper. Maak hieronder de keuze uit onze scherp geprijsde selectie lockmachines, of kom langs in de winkel voor de occasions.

Wat kan met een lockmachine?

  • het creeëren van sierranden en -naden
  • afzomen
  • professioneel afwerken van stoffen met 2, 3 of zelfs 4 draden tegelijkertijd.

Wat betekent “Alleen A-selectie?”

Veel winkels kopen restpartijen op van modellen die minder geslaagd zijn, zogenaamde B-selectie machines. Deze worden dan tegen lage prijzen verkocht. Zijlstra levert alleen A-selectie machines omdat u als klant het beste verdient tegen een scherpe prijs.

Vragen?

Vragen kunt u stellen via ons contactformulier, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel waar u verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken en een professioneel advies kunt krijgen.

Cursussen

Wanneer naaien en borduren nieuw voor u is, of u wilt u kennis en kunde op een leuke en gezellige manier uitbreiden: U kunt ook een cursus volgen!