Bent u op zoek naar de revolutionaire Babylock lockmachine? Ga voor een hoge kwaliteit machine met innovatieve technieken voor de beste professionele naairesultaten. Zijlstra Naaimachines heeft alle populaire modellen, die je eenvoudig online kan bestellen. Ook ben je van harte welkom in de winkel voor het uitproberen van een Babylock lockmachine!

Home » Lockmachine » Babylock lockmachine

Toont alle 7 resultaten

Babylock lockmachine voor bij u thuis!

De Babylock lockmachines is de eerste huishoudelijke lockmachine op de markt. De oprichters van het bedrijf wilden de industriële perfectie bij jou thuis creëren. Met een kleinere versie van een lockmachine is dit ze gelukt. Door het revolutionaire Jet-Air-Systeem wordt het inrijgen van de draad kinderspel, omdat er gebruikgemaakt wordt van luchtdruk.

Daarbij zijn de modellen voorzien van een automatisch draadtoevoersysteem (ATD). Hierdoor kun je de draadspanning gemakkelijk instellen voor perfecte naden op verschillende soorten stof.

Ook zijn de machines voorzien van verbeterd stoftransport, dat er voor zorgt dat de steken egaal en vlak blijven, ongeacht de snelheid waarmee je jouw creatie naait. Je bent op deze manier verzekerd van een perfecte naad, welke stof je ook wilt gebruiken op de Babylock lockmachine.

Andere voordelen van een lockmachine van Babylock

Babylock produceert lockmachines van hoogwaardige kwaliteit. Het merkt produceert slechts een beperkt aantal machines per jaar, waardoor de exclusiviteit van het merk wordt gewaarborgd.

Ook besteden ze veel tijd aan de controle van de kwaliteit. Elke overlockmachine wordt namelijk 20 minuten getest om zo fouten en defecten op te sporen. Daarnaast wordt de grijper handmatig schoongemaakt en op de juiste instellingen ingesteld.

Hierdoor kan het merk Babylock lockmachines maken die van hoge kwaliteit zijn en aan hoge standaarden voldoen. Ga jij ook voor industriële perfectie bij jou thuis?

De modellen van Babylock

Babylock heeft diverse modellen lockmachines waarmee je naadloos kan afwerken en de mooiste jurken, shirts en broeken kunt maken.

  • Babylock Enspire
  • Babylock Victory
  • Babylock Enlighten
  • Babylock Desire 3
  • Babylock Acclaim
  • Babylock Ovation
  • Babylock Gloria

Ieder model heeft zijn eigen voordelen, die op de productpagina vermeld staan. Natuurlijk kun je gerust ons om hulp vragen. Onze deskundige medewerkers kunnen jou namelijk helpen en voorzien van persoonlijk advies.

De service van Zijlstra Naaimachines

Wanneer je overtuigd bent van de kracht van een Babylock lockmachine, blijft Zijlstra ook na aankoop voor jou klaar staan. Bij ons ontvang je namelijk één jaar servicegarantie, waarbij je een jaar lang bij ons terug kunt komen bij storingen of gebreken. Daarbij kunnen onze erkende monteurs ook bij jou langskomen met onze service aan huis.

Ook geven wij inruilgarantie op een Babylock lockmachine, net zoals bij de Brother lockmachine of een Pfaff lockmachine. Ben je bijvoorbeeld binnen een jaar toe aan een krachtiger model? Dan kun je het oude model voor maximaal 50% aan korting bij ons inruilen!

Babylock lockmachine kopen?

Ben je op zoek naar een Babylock lockmachine? Kom dan eens langs in de winkel van Zijlstra Naaimachines. In Groningen staan veel showroommodellen, die u gerust ook even kunt proberen. Daarbij kan ons deskundige personeel jou helpen met het vinden van een nieuwe lockmachine. Bovendien beschikken wij over een eigen parkeerterrein, zodat jij geheel gratis voor onze deur kunt parkeren.

Liever online bestellen? Ook dat kan natuurlijk! Alle modellen staan in onze webshop, zodat je eens rustig alles kunt vergelijken. Vaak hebben wij producten op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. Zo zorgen we dat u zo snel mogelijk kan genieten van een Babylock lockmachine.