De eerste overlockmachine wereldwijd voor het huiselijk gebruik was een baby lock. De bedoeling was van begin af aan een hoogwaardige en simpele overlockmachine te produceren. Made in Japan is vergelijkbaar met Made in Germany qua kwaliteit en voldoet aan onze hoge eisen.
De innovaties die in de baby lock machines steken, functioneren dankzij clevere mechanica zonder computertechniek. Dat maakt de machine veel minder gevoelig voor storingen en dus duurzamer.

Home » Lockmachines » Babylock lockmachine

Toont alle 8 resultaten

Sinds het begin is baby lock zijn motto trouw gebleven en produceert de hoogwaardigste en eenvoudigste overlockmachines, die op de markt te vinden zijn. baby lock baseert zijn machines niet op massaproductie, maar uitsluitend op kwaliteit en maakt zijn producten zo tot iets bijzonders. In een fabriek, die eerder aan een manufactuur doet denken, in het noorden van Japan worden onze baby lock machines in een beperkt aantal per jaar geproduceerd. Onze vakkrachten testen iedere machine 20 minuten lang. 30 verschillende naden worden gemaakt, voordat de machine aan de klanten wereldwijd wordt geleverd. Alleen op die manier kunnen we aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. De gevoelige grijper, die van doorslaggevend belang is, wordt met de hand gepoetst, gecontroleerd en exact ingesteld. Dat is echter nog niet alles, wat medewerkers controleren en bewerken. Zo zijn er nog een heleboel andere procedures, die door gekwalificeerd personeel worden uitgevoerd. Wat maakt de baby lock zo bijzonder? Iedere machine heeft belangrijke en unieke kenmerken, die in geen andere machine te vinden zijn.

Krijg een jaar servicegarantie bij een lockmachine van baby lock

Wanneer je een baby lock lockmachine aanschaft bij Zijlstra Naaimachines ontvang je zowel vier jaar fabrieksgarantie als één jaar servicegarantie. Dit betekent dat je gedurende het jaar altijd met je machine naar onze winkel in Groningen mag komen, wanneer je machine gebreken heeft. Ter plekke kunnen wij de machine controleren of laten deze op een ander tijdstip keuren door een van onze erkende monteurs.

Mocht het je niet lukken om naar de winkel te komen met je machine, dan profiteer je door onze service garantie van service aan huis. Onze erkende monteurs kunnen dan bij je thuiskomen om de machine te controleren en repareren waar nodig. Na één jaar kun je onze service garantie verlengen naar een serviceabonnement.

Ook krijgt je inruilgarantie op je machine. Wil je binnen een jaar bijvoorbeeld toch een krachtiger model, dan kun je de bij ons gekochte machine inruilen. Je krijgt daardoor korting op de aanschafprijs van de nieuwe machine. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50%!

Volg een cursus om uw machine beter te leren kennen

Bij de aankoop van een nieuwe lockmachine kan het soms best even puzzelen zijn hoe de machine werkt. Om je een handje op weg te helpen kun je kiezen om een cursus bij ons te volgen. Wij leggen hier alle fijne kneepjes van het vak uit en geven een aantal belangrijke tips en trucs voor optimaal gebruik van een machine weg.

Onze cursussen zijn geschikt voor iedereen, dus voor beginners én gevorderde naai(st)ers. Daarbij is het voor de garantie van belang dat de machine op de juiste manier wordt gebruikt, anders vervalt deze. Onze gezellige workshops en cursussen worden gegeven in ons pand aan de Sontweg 15 in Groningen. Wij zijn met de auto eenvoudig te bereiken en hebben een parkeerplaats voor de deur waar je gratis kunt parkeren.