Met een Bernina lockmachine kun je in één handeling de mooiste kledingstukken zowel naaien als afsnijden en naadloos afwerken. Bij Zijlstra Naaimachines heb je keuze uit een diverse modellen, geschikt voor beginners en professionals. Bekijk het hier!

Home » Lockmachine » Bernina lockmachine

Toont alle 5 resultaten

Bernina L450

 849,00

Bernina L460

 1.149,00

Bernina L850

 2.499,00

Bernina L860

 3.499,00

Bernina L890

 4.999,00

Een Bernina lockmachine geeft precisie en kwaliteit

Met een Bernina lockmachine geniet je van alle kwaliteiten waar dit merk voor staat. Het merk Bernina is al meer dan 120 jaar een van de meest toonaangevende fabrikanten van onder andere naai- en lockmachines. Bernina heeft een aantal kernwaarden waar zij zich op richt als bedrijf in het geheel.

Zo staat Bernina bijvoorbeeld voor innovatie. Dit zie je terug in hun motto “We staan nooit aan het eind, altijd aan het begin”. Bovendien zijn de machines voorzien van veel nieuwe, vooruitstrevende technieken voor de beste resultaten van jouw zelfgemaakte items. Daarnaast staat het bedrijf voor precisie en kwaliteit. Niet voor niets dat de machines van Bernina wel meer dan één generatie mee gaan.

Ten slotte is het merk ook erg bewust bezig. Zo streven ze naar de minimalisering van afval en uitstoot om zo de belasting voor het milieu in te perken.

Waarom zou je een lockmachine van Bernina kopen?

Een lockmachine van Bernina heeft diverse voordelen. Naast het algemene voordeel van het naaien, afsnijden en afwerking in slechts één handeling kan een lockmachine nog veel meer. Met een lockmachine kun je namelijk in gebreide stoffen een rekbare naad produceren. Bovendien kun je in een handomdraai meerdere rekbare stiksels aan elkaar naaien met een coversteek.

Andere voordelen van een Bernina lockmachine:

  • Zoom kleding en huishoudelijk textiel professioneel af;
  • Maak fijne rolzomen bij kleding van lichte stoffen;
  • Maak decoratieve flatlocknaden bij gebreide en geweven stoffen;
  • Naai meerdere rekbare stiksels met een coversteek.

Wil je meer weten over de machines om te locken van Bernina? Kom dan een langs in onze prachtige winkel in Groningen! Ook vind je hier andere modellen zoals een Lewenstein lockmachine of Brother lockmachine.

Koop jouw lockmachine bij Zijlstra Naaimachines

Als je een Bernina lockmachine aanschaft bij Zijlstra Naaimachines profiteer je van vele voordelen. Zo bieden wij op alle modellen naast de standaard fabrieksgarantie ook één jaar servicegarantie. Onze servicegarantie houdt in dat je binnen dit jaar altijd met jouw machine bij ons in de winkel kunt langskomen voor reparaties of onderhoud.

Ook bieden wij binnen de serviceperiode service aan huis. Wij sturen dan onze erkende monteurs op pad om jouw machine thuis te komen repareren als dat nodig is.

Ten slotte profiteer je van een jaar inruilgarantie. Wanneer je binnen een jaar een nieuwe Bernina lockmachine wilt kopen, kun je de oude inleveren in ruil voor korting tot 50% op de aanschafprijs.

Alles op een rij:

  • Fabrieksgarantie
  • Één jaar servicegarantie en inruilgarantie
  • Service aan huis

Leer jouw Bernina kennen met een van onze cursussen!

Wij begrijpen dat iedere machine weer anders werkt. Het is soms best een raadsel hoe je het beste met een Bernina lockmachine aan de slag kunt. Daarom kun je bij Zijlstra Naaimachines diverse cursussen of workshops volgen, die jou de fijne kneepjes van het vak leren.

Wij hebben cursussen op verschillende niveaus, zodat zowel de beginner als de professional bij ons terecht kan. Tijdens deze gezellige bijeenkomst leert onze bevoegde cursist jou diverse tips en trucs en leer jij jouw lockmachine zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Niet alleen is het volgen van een lockcursus enorm gezellig, maar ook is een cursus van belang voor de geldigheid van de garantie. Is het duidelijk dt een lockmachine op de verkeerde manier is gebruikt? Dan vervalt namelijk de garantie.

Een Bernina lockmachine kopen? Zijlstra staat voor je klaar!

Ben jij al overtuigd van de kracht van een Bernina lockmachine? Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van lockmachines, naaimachines en quiltmachines van Noord-Nederland. In onze prachtige winkel aan het Sontplein in Groningen hebben wij meer dan 100 modellen staan, die je ook gerust even kunt proberen.

Daarnaast vind je onze experts in de winkel. Zij kunnen jou helpen bij het uitzoeken van een passend model en geven jou persoonlijk advies. Ook kun je natuurlijk ons gewoon telefonisch of per e-mail bereiken. Mocht je al een specifieke Bernina lockmachine in gedachten hebben, kun je deze eenvoudig bestellen in onze webshop!