Streef jij naar naadloze afwerking en uiterste precisie? Dan ben je met een Brother lockmachine zeker op de goede weg. Al meer dan 100 jaar heeft Brother innovatieve producten waarmee je snel en precies prachtige creaties naait. Bekijk hieronder ons assortiment van de Brother lockmachine!

Home » Lockmachine » Brother lockmachine

Toont alle 5 resultaten

Brother Lock 2104D

Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 299,00.

Brother Lock 3034D

Oorspronkelijke prijs was: € 569,00.Huidige prijs is: € 499,00.

Brother Lock 4234D

Oorspronkelijke prijs was: € 729,00.Huidige prijs is: € 649,00.

Brother Airflow 3000

Oorspronkelijke prijs was: € 999,00.Huidige prijs is: € 899,00.

De Brother lockmachine

De Brother lockmachine is een lockmachine van Japanse oorsprong. Brother ken je ook van onder andere printers, maar ook op het gebied van naai-, lock- en borduurmachines zijn ze marktleider. Niet gek dat je met een Brother de beste naai(st)er in jezelf naar boven haalt.

De lockmachines van dit merk zijn namelijk erg gebruiksvriendelijk, omdat ze zijn voorzien van handige functies zoals het differentieel transport en een eenvoudig inrijgsysteem. Op deze manier kun je projecten van professionele kwaliteit maken, ongeacht de gekozen stof.

Bovendien maakt het niet uit of je al veel of weinig ervaring hebt met het gebruik van een overlockmachine. Ga aan de slag met de meest ambitieuze projecten en geeft ze een naadloze afwerking met een Brother lockmachine!

De voordelen van een Brother overlockmachine:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Handige functies
  • Eenvoudig inrijgsysteem
  • Naadloze afwerking
  • Professionele resultaten

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Zonder zorgen op jouw lockmachine

Wanneer je bij Zijlstra een Brother lockmachine aanschaft, hoeft je je nergens anders meer aan te denken behalve welke stoffen je gaat gebruiken. Wij bieden namelijk bovenop de fabrieksgarantie, die standaard is bij elke machine, ook onze speciale servicegarantie. Wij staan namelijk voor jou klaar als jouw lockmachine gebreken vertoont. Je kunt in dat geval in onze gemoderniseerde winkel in Groningen langskomen, dan kijken wij er te plekken na.

Daarnaast kunnen onze monteurs ook bij jou thuis langskomen. Ze beschikken namelijk over een mobiele werkplaats, waardoor ze in staat zijn jouw machine te onderzoeken en te repareren.

Ben je binnen een jaar al toe aan een nieuw model? Geen punt! Door onze inruilgarantie kun je korting krijgen op een nieuw model, als je jouw oude lockmachine van Brother inruilt. De kortingen die je krijgt op de aanschafprijs van het model kunnen oplopen tot wel 50%. Waar wacht jij nog op?

Zijlstra Naaimachines: koop hier uw Brother lockmachine

Ben je overtuigd van de kracht en innovatie van een Brother lockmachine? Dan kun je bij Zijlstra eenvoudig jouw perfecte model bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van dit merk, voor iedere naai(st)er wel iets geschikts. Zowel naaiers van hoog niveau, als beginners kunnen terecht bij Zijlstra.

Daarnaast ben je van harte welkom in onze winkel in Groningen. Hier staan echte specialisten die jou kunnen helpen op het gebied van lockmachines. Zij kunnen je voorzien van persoonlijk advies en beantwoorden graag al jouw vragen. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch en per mail bereiken!

Wacht niet en bestel jouw Brother lockmachine!