Jij wilt thuis toch ook gaan voor industriële perfectie? Met een Juki lockmachine creëer je dit effect in handomdraai. Werk jouw kledingstukken professioneel af en naai met gemak stretchstoffen naadloos aan elkaar. Bekijk ons aanbod en kies jouw Juki lockmachine!

Home » Lockmachine » Juki lockmachine

Toont alle 10 resultaten

Juki MO-644D

 599,00

Juki MO-654DE

 669,00

Juki MO-80CB

 799,00

Juki MO-204D

 829,00

Juki MO-214D

 839,00

Juki MO-734DE

 939,00

Juki MO-1000

 1.379,00

Juki MO-2000QVP

 1.529,00

Juki MO-2500

 1.899,00

Juki MO-3500

 2.999,00

Met een Juki lockmachine naadloos afwerken

De Juki lockmachine vindt zijn oorsprong in het verre Japan, in 1938. Inmiddels is Juki een van de grootste naai- en lockmachine producenten over de hele wereld. In meer dan 170 landen zijn de modellen van Juki verkrijgbaar. Door elke machine met de gedachte ‘Mind & Technology’ te produceren, ontstaan er gebruiksvriendelijke machines met een eenvoudige bediening.

Ondanks de eenvoudige bedieningsopties geeft dit type machine een professioneel resultaat. Dit maakt de lockmachine van Juki uitermate geschikt voor naai(st)ers met minder ervaring. De robuuste mes aandrijving zorgt ervoor dat zowel dunne als dikke stoflagen mooi worden afgesneden, waardoor kledingstukken naadloos zijn afgewerkt.

Bovendien zijn de modellen voorzien van diverse steekpatronen, die geschikt zijn voor verschillende soorten stoffen. Hierdoor kunt u zonder moeite gebreide stoffen én stretch stoffen aan elkaar naaien met een Juki lockmachine.

Servicegarantie van Zijlstra bij een lockmachine van Juki

Wanneer je bij Zijlstra een Juki lockmachine aanschaft, profiteer je naast de fabrieksgarantie ook van onze extra servicegarantie. Deze servicegarantie heeft een duur van één jaar en houdt in dat jij gedurende deze periode met jouw machine terug kan komen naar onze winkel bij storingen of gebreken.

Ben je niet in de mogelijkheid om naar de winkel te komen? Dat is geen probleem. Wij bieden onze servicegarantie ook aan huis. Dit betekent dat onze monteurs met hun mobiele werkplaats bij jou langskomen en bij jou thuis kijken naar een oplossing.

Een lockmachine voor beginners

Ben je nog niet zo ervaren met een lockmachine van Juki? Dan helpen wij jou ook daarmee uit de brand. In het prachtige pand in Groningen geven wij allerlei soorten cursussen en workshops, zodat jij uit kan groeien tot een ervaren en professioneel naai(st)er.

Niet alleen beginners kunnen natuurlijk bij ons terecht. Ook voor gevorderden hebben wij cursussen op niveau. Op deze manier leer jij je nieuw gekochte lockmachine ontdekken en kun je er eenvoudig mee aan de slag. Daarnaast is het volgen van een cursus ook belangrijk voor de geldigheid van de garantie, deze vervalt namelijk als wij zien dat de machine verkeerd is gebruikt.

De voordelen van een Juki naaimachine kopen bij Zijlstra:

  • Service aan huis;
  • Diverse cursussen voor beginner én gevorderd;
  • Inruilgarantie.

Koop jouw Juki naaimachine bij Zijlstra Naaimachines

Wil jij aan de slag met een Juki lockmachine? Bij Zijlstra naaimachines hebben wij een breed assortiment, zodat jij genoeg keuze hebt. Ben je nog niet zeker welk merk bij jou past? Kom langs in onze prachtige winkel in Groningen en bekijk ook andere modellen zoals een Bernina lockmachine of een Brother lockmachine.

Al meer dan 80 jaar zijn wij de beste speciaalzaak van het noorden. Onze experts geven jou persoonlijk en deskundig advies over de verschillende modellen. Daarbij hebben we ongeveer 100 showmodellen in de winkel staan, die je natuurlijk ook even mag proberen.

Ons aanbod is verkrijgbaar in de winkel, maar kun je ook heel eenvoudig online bestellen. Wij kunnen jouw bestelling bij je thuis brengen, maar je mag deze ook gerust ophalen in de winkel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw nieuwe Juki lockmachine.