Ben je op zoek naar een naaimachine? Bij Zijlstra Naaimachines profiteer je van het grootste assortiment in het Noorden! Bestel eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Groningen en probeer al onze naaimachines!

Home » Naaimachine

Resultaat 1–24 van de 116 resultaten wordt getoond

Janome Sew Platinum

Oorspronkelijke prijs was: € 229,00.Huidige prijs is: € 199,00.

Bernette b33

Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 249,00.

Brother KD40s Little Angel

Oorspronkelijke prijs was: € 339,00.Huidige prijs is: € 279,00.

Brother Innov-is 10

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 295,00.

Bernette b35

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 339,00.

Brother Innov-is 15

Oorspronkelijke prijs was: € 429,00.Huidige prijs is: € 359,00.

Lewenstein Computronic 16

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 359,00.

Bernette b05 Academy

Oorspronkelijke prijs was: € 449,00.Huidige prijs is: € 379,00.

Bernette b37

Oorspronkelijke prijs was: € 549,00.Huidige prijs is: € 489,00.

Brother Innov-is A50

Oorspronkelijke prijs was: € 579,00.Huidige prijs is: € 489,00.

Welke naaimachine kies jij?

Wij weten als geen ander dat de ene naaimachine de ander niet is. Als je op zoek bent naar een nieuwe naaimachine, heb je keuze uit verschillende merken. Bij ons vind je machines van de beste namen, waaronder:

Of je nu net een nieuwe hobby wilt starten, of al een ervaren kledingmaker bent, je haalt jouw naaimachine bij Zijlstra Naaimachines!

Kies voor een naaimachine van Zijlstra Naaimachines

Een naaimachine kun je tegenwoordig op veel verschillende plekken aanschaffen. Wat veel mensen echter niet beseffen, is dat het kopen én verkopen van deze machines gespecialiseerde kennis vereist. Talloze klanten kiezen voor Zijlstra Naaimachines, dé speciaalzaak voor naaimachines omdat:

  • we actief zijn sinds 1933
  • je de machines bij ons in de winkel kunt uitproberen
  • we zowel nieuwe als tweedehands modellen verkopen
  • je online profiteert van gratis verzending vanaf €35,-
  • we een gespecialiseerd team hebben dat je graag te woord staat
  • bij aankoop van een naaimachine korting krijgt op onze naaicursussen
  • ook voor reparaties en onderhoud bij ons terecht kunt

Heb je vragen over een machine of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Ook voor service en onderhoud

Zoals met elk apparaat, werken ook machines die je gebruikt voor naaiwerk helaas niet altijd naar behoren. Des te belangrijker is het dat je kiest voor een speciaalzaak die ook reparaties en onderhoud levert. Bij Zijlstra Naaimachines krijg je na aankoop van een nieuwe naaimachine naast de originele fabrieksgarantie nog een extra jaar servicegarantie!

Woon je in een van de noordelijke provincies? Dan komen onze monteurs zonder extra voorrijkosten bij jou langs. Zo kan jij snel weer aan de slag!

Voor naaimachines en meer

Naast verschillende machines om stof te bewerken en een ijzersterke service, vind je in onze speciaalzaak werkelijk alles wat je nodig hebt om van start te gaan. Denk daarbij aan naalden, garen, naaimachine voetjes, maar ook tassen en koffers vind je bij ons!

Kortom, bij Zijlstra Naaimachines bieden wij alles wat je nodig hebt onder één dak. En dat is wel zo makkelijk!

Een naaimachine tegen een eerlijke prijs

Vooral als je net wilt beginnen met naaien, kun je je afvragen wat zo’n machine eigenlijk kost. Deze prijzen kunnen echter erg variëren op basis van jouw keuze. Zo kun je kiezen voor een goedkope naaimachine als je net begint. Ook ervaren naaisters kunnen bij ons een nieuwe naaimachine kopen. Wil je op de kleintjes letten? In onze winkel kun je ook kiezen voor een gebruikte naaimachine.

Als je een naaimachine aanschaft bij Zijlstra Naaimachines, profiteer je daarnaast tot een jaar na aankoop van onze inruilgarantie. Ben je toe aan een upgrade of kies je liever voor wat anders? Ruil je machine dan binnen een jaar om voor een nieuwe en doe je voordeel met onze korting!

Koop je naaimachine online of kom langs in de winkel

Met ons brede assortiment, deskundig personeel en service waar je van op aan kan is het geen wonder dat Zijlstra Naaimachines al ruim 90 jaar een begrip is! Wil je een machine aanschaffen? Bestel dan snel online op onze website!

Ben je nog niet zeker over jouw aankoop? Kom gerust langs bij ons in de winkel, waar je verschillende modellen kunt uitproberen en ons deskundig personeel voor je klaarstaat. Zo kies je gegarandeerd voor de beste naaimachine!