Wil jij een Bernette naaimachine? Dan kies je voor hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het gebruiksgemak van een Bernette zorgt dat jij al jouw creatieve ideeën eenvoudig en netjes kan uitvoeren. Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom langs in onze winkel voor een Bernette naaimachine.

Home » Naaimachine » Bernette naaimachine

Toont alle 8 resultaten

Bernette b33

Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 249,00.

Bernette b35

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 339,00.

Bernette b05 Academy

Oorspronkelijke prijs was: € 449,00.Huidige prijs is: € 379,00.

Bernette b37

Oorspronkelijke prijs was: € 549,00.Huidige prijs is: € 489,00.

Bernette b38

Oorspronkelijke prijs was: € 749,00.Huidige prijs is: € 664,00.

Bernette b77

Oorspronkelijke prijs was: € 1.499,00.Huidige prijs is: € 1.239,00.

Bernette b79

Oorspronkelijke prijs was: € 2.299,00.Huidige prijs is: € 1.879,00.

Bernette: Hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs

Een Bernette naaimachine is een krachtige naaimachine waarmee vooral de beginnende naai(st)er perfect uit de voeten kan. De machines zijn voorzien van handige eigenschappen waardoor je eenvoudig en netjes de mooiste creaties in elkaar kunt zetten. Bernette is een dochter van Bernina, waardoor je kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit.

De naaimachines van Bernette zijn voorzien van alle standaard uitrusting die je tegenwoordig van een moderne naaimachine verwacht. Twee modellen springen daar nog net even bovenuit, de B33 en de B35. Deze mechanische naaimachines hebben bijvoorbeeld een draaiknop met zacht materiaal voor extra comfort en een geïntegreerde accessoire box die makkelijk open kan aan de voorkant.

Deze naaimachine is te verkrijgen voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze winkel voor een Bernette naaimachine!

Jouw nieuwe naaimachine van Bernette ontdekken

Of je nu ervaren naai(st)er bent of een beginner, wanneer je een nieuwe Bernette naaimachine koopt is het toch altijd even wennen. Daarom kun je bij Zijlstra diverse cursussen volgen om jouw nieuwe naaimachine te leren kennen. Wij leggen stapsgewijs uit hoe je de machine het beste kunt gebruiken. Bovendien geven wij handige tips en trucs voor het naaien, zoals het verwerken van stoffen of het toepassen van steken.

De gezellige cursussen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Onze cursusleiders helpen jou graag en leren jou de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast een cursus ook van belang voor de geldigheid van de garantie. Deze vervalt namelijk als zichtbaar is dat de machine op de verkeerde manier is bediend.

Servicegarantie op alle modellen in het assortiment

Koop je een nieuwe Bernette naaimachine, dan ga je er natuurlijk wel van uit dat ze een lange tijd mee gaat. Daarom bieden wij naast de standaard fabrieksgarantie een extra servicegarantie aan huis. Binnen de serviceperiode van één jaar komen onze erkende monteurs bij jou thuis voor reparatie of onderhoud.

Daarnaast kun je jouw naaimachine ook gewoon naar onze winkel brengen als hij storingen of gebreken vertoont. Wij kijken ter plekke of we hem kunnen repareren, zo niet dan laten wij onze erkende monteur er naar kijken.

Daarom koop je bij Zijlstra Naaimachines:

  • Eén jaar servicegarantie aan huis
  • Eén jaar inruilgarantie
  • Nieuwe naaimachines & occasions

Ga je voor een nieuwe of een tweedehandse Bernette naaimachine?

Wij vinden dat naaimachines een tweede leven verdienen, daarom kun je bij ons niet alleen terecht voor nieuwe modellen maar ook voor een tweedehands naaimachine. Het assortiment veranderd continue, afhankelijk van welke modellen er bij ons wordt binnengebracht. Zo vind je bijvoorbeeld ook een Pfaff naaimachine of Juki naaimachine in het assortiment.

De naaimachines die wij binnen krijgen worden natuurlijk uitvoerig gecontroleerd. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit, gewoon zoals je van ons gewend bent. Daarbij geldt onze servicegarantie en inruilgarantie ook op de occasions. De inruil korting kan oplopen tot wel 50% van jouw nieuwe naaimachine!

Bij Zijlstra Naaimachines koop je een Bernette naaimachine!

Ben jij om en ga je een Bernette naaimachine kopen? Dan staat dé naaimachine speciaalzaak van het Noorden voor jou klaar. Ons gehele assortiment is te vinden in onze webshop, maar je bent ook van harte welkom in onze prachtige winkel aan de Sontweg in Groningen.

In onze winkel hebben wij meer dan 100 demonstratiemodellen staan, die je uiteraard ook even kan proberen. Bovendien kan ons deskundige personeel jou voorzien van persoonlijk advies. Zo vind jij een naaimachine van Bernette die het beste bij jou past!

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Je kunt ons gerust bellen of mailen. Zo kun jij met een gerust hart een Bernette naaimachine aanschaffen