Koop je een Bernina naaimachine dan kies je voor een wereldwijd zeer populair merk. Het is een van de meest toonaangevende fabrikanten van een naaimachine. Bij Zijlstra Naaimachines heb je een ruime keuze uit zowel nieuwe als tweedehands machines van Bernina. Bekijk ons assortiment en bestel jouw nieuwe Bernina Naaimachine!

Home » Naaimachine » Bernina naaimachine

Toont alle 20 resultaten

Bernina 325

Oorspronkelijke prijs was: € 1.199,00.Huidige prijs is: € 1.069,00.

Bernina 335

Oorspronkelijke prijs was: € 1.399,00.Huidige prijs is: € 1.129,00.

Bernina 435

Oorspronkelijke prijs was: € 1.899,00.Huidige prijs is: € 1.789,00.

Bernina 475 QE

Oorspronkelijke prijs was: € 1.999,00.Huidige prijs is: € 1.879,00.

Bernina 435 Black Edition

Oorspronkelijke prijs was: € 1.999,00.Huidige prijs is: € 1.889,00.

Bernina 480

Oorspronkelijke prijs was: € 2.199,00.Huidige prijs is: € 1.969,00.

Bernina 540

Oorspronkelijke prijs was: € 2.599,00.Huidige prijs is: € 2.279,00.

Bernina 570 QE

Oorspronkelijke prijs was: € 3.699,00.Huidige prijs is: € 3.099,00.

BERNINA Q 16 zitmodel met tafel Demomodel

Oorspronkelijke prijs was: € 7.299,00.Huidige prijs is: € 6.500,00.

BERNINA Q 16 PLUS met Studio Frame 5 foot (1,5m) Demomodel

Oorspronkelijke prijs was: € 9.999,00.Huidige prijs is: € 8.500,00.

Een Bernina naaimachine: kwaliteit en innovatie

Een Bernina naaimachine is een machine die zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Bernina is opgericht in 1893. Het merk is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van naaimachines wereldwijd. Ze staat bekend om zijn superieure kwaliteit en precisie, innovatieve producten en duurzaamheid. Met het motto “We staan altijd aan het begin, nooit aan het eind”, geven ze aan altijd op zoek te zijn naar nieuwe ideeën.

Dit innovatieve streven is volgens het merk zeer belangrijk om een hoogwaardige positie te behouden in de wereld van naaimachines. Ze herinvesteren daarom een groot deel in de ontwikkeling van producten. Hierdoor presenteert het merk diverse innovatieve technieken die de precisie en het gemak bij het naaien vergroten. Hierdoor zijn Bernina naaimachines stuk voor stuk topmodellen!

Bovendien hecht Bernina veel waarde aan milieubescherming en ecologisch verantwoord bezig zijn. Daarom streeft dit merk naar vermindering van de uitstoot en afval om milieubelastingen te verminderen. Daarbij gaat een Bernina Naaimachine meer dan één generatie mee en zal jarenlang trouw dienst leveren.

Krijg een jaar servicegarantie bij een naaimachine van Bernina

Wanneer je een Bernina naaimachine aanschaft bij Zijlstra Naaimachines ontvang je zowel twee jaar fabrieksgarantie als één jaar servicegarantie. Dit betekent dat je gedurende het jaar altijd met jouw machine naar onze winkel in Groningen mag komen, wanneer jouw machine gebreken heeft. Ter plekke kunnen wij de machine controleren of laten deze op een ander tijdstip keuren door een van onze erkende monteurs.

Mocht het je niet lukken om naar de winkel te komen met jouw naaimachine van Bernina, dan profiteer je door onze service garantie van service aan huis. Onze erkende monteurs komen bij je thuis en controleren en repareren je machine waar nodig.

Andere voordelen van Zijlstra Naaimachines

Daarnaast krijgt je inruilgarantie op de machine. Wil je binnen een jaar bijvoorbeeld toch een krachtiger model, dan kun je de bij ons gekochte machine inruilen. Je krijgt daardoor korting op de aanschafprijs van de nieuwe Bernina Naaimachine. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50%!

Onze voordelen op een naaimachine van Bernina:

  • standaard fabrieksgarantie
  • één jaar inruilgarantie
  • één jaar servicegarantie

Bernina naaimachine: nieuw en gebruikt

In ons assortiment vind je naast nieuwe Bernina naaimachines, ook tweedehands modellen. Op deze manier willen wij bijdragen aan de duurzame gedachte waar ook het merk zelf druk mee bezig is. Ons assortiment van occasions wisselt constant, dit is namelijk afhankelijk van wat er bij ons wordt binnengebracht.

Onze ingebrachte Bernina naaimachines controleren wij grondig voordat ze in de winkel komen. Zo ben je verzekerd van de superieure kwaliteit van Bernina die je gewend bent. Daarbij krijgt je ook op occasions een jaar servicegarantie. Wij vinden het belangrijk dat ook tweedehands modellen optimaal blijven presteren.

Ook andere alternatieven als een Bernette naaimachine, Singer naaimachine en een Janome naaimachine zijn verkrijgbaar in gebruikte modellen.

Volg een cursus om je machine beter te leren kennen

Bij de aankoop van een nieuwe Bernina naaimachine kan het soms best even puzzelen zijn hoe de machine werkt. Om je een handje op weg te helpen kun je kiezen om een naaicursus bij ons te volgen. Wij leggen hier alle fijne kneepjes van het vak uit en geven een aantal belangrijke tips en trucs voor optimaal gebruik van een machine weg.

Onze cursussen zijn geschikt voor iedereen, dus voor beginners én gevorderde naai(st)ers. Daarbij is het voor de garantie van belang dat de machine op de juiste manier wordt gebruikt, anders vervalt deze. Onze gezellige workshops en cursussen worden gegeven in ons gemoderniseerde pand aan de Sontweg 15 in Groningen. Wij zijn met de auto eenvoudig te bereiken en hebben een parkeerplaats voor de deur waar je gratis kunt parkeren.

Bernina Naaimachine kopen bij Zijlstra Naaimachines

Wil je een Bernina naaimachine kopen? Zijlstra Naaimachines is specialist op het gebied van naai- borduur- en quiltmachines. Niet alleen is ons assortiment te bekijken op onze website, ook hebben wij een prachtige winkel in Groningen waar veel showmodellen staan. Hier kun je uitgebreid alle machines van dichtbij bekijken en zelfs proberen, als je dat wilt. Bovendien is hier deskundig personeel aanwezig die je kan voorzien van de beste adviezen.

Heb je vragen maar kun je niet naar de winkel komen? Geen probleem. Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Kijk rond op onze website of kom langs in onze winkel voor een nieuwe Bernina Naaimachine!