Een Husqvarna naaimachine staat voor kwaliteit, gebruiksgemak en innovatieve technieken. Bij ons in het assortiment vind je diverse modellen, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Vind jouw nieuwe Husqvarna naaimachine bij Zijlstra Naaimachines!

Home » Naaimachine » Husqvarna naaimachine

Toont alle 6 resultaten

Kies een Husqvarna naaimachine voor hoogwaardige kwaliteit

Ben jij op zoek naar een nieuwe Husqvarna naaimachine? Dan ben je bij Zijlstra Naaimachines aan het goede adres. Dit Zweedse merk produceert al meer dan 140 jaar naaimachines en staat bekend om de ‘slimme’ computergestuurde machines. Jaren hiervoor was het bedrijf actief in de wapenhandel, maar Husqvarna besloot al snel dat ze een meer vredelievend product wilden maken: de naaimachine.

De machines zijn wereldwijd bekend vanwege de constante innovaties van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor waarborgt het merk jarenlang naaiplezier. Bovendien zijn de modellen voorzien van tijdbesparende en unieke eigenschappen waar menig naai(s)ter enthousiast van wordt.

Wij hebben diverse varianten van dit merk machines in ons assortiment, variërend in prijsklasse. Om deze reden is dit merk geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze winkel in Groningen voor een Husqvarna naaimachine.

Ontvang servicegarantie op een naaimachine van Husqvarna

Als je een naaimachine van Husqvarna Viking aanschaft, wil je natuurlijk zo lang mogelijk van dit product genieten. Wij bieden daarom onze extra servicegarantie aan. Dit betekent dat de machine gedurende de serviceperiode van één jaar, te allen tijde naar de winkel gebracht kan worden voor reparatie of controle. Wij inspecteren de machine in de winkel of we laten hem door een van onze erkende monteurs repareren.

Bovendien bieden wij ook service aan huis. Onze erkende monteurs beschikken over een mobiele werkplaats, waardoor zij eenvoudig bij jou langs kunnen komen bij gebreken van jouw Husqvarna naaimachine.

Even de voordelen van Zijlstra Naaimachines op een rij:

  • Één jaar servicegarantie
  • Service aan huis
  • Nieuw en tweedehands
  • Één jaar inruilgarantie

Zowel nieuwe als gebruikte modellen te koop bij Zijlstra

Naast veel nieuwe modellen, verkopen wij ook gebruikte machines van Husqvarna Viking. Wij hebben een steeds weer andere modellen in ons assortiment, zo heb je ruime keuze in machines. De ingeruilde machines worden door ons gekeurd, zo ontvang je altijd de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Je ontvangt bij aankoop van een nieuw of gebruikt model altijd inruilgarantie. Zo kun je binnen één jaar jouw huidige machine inruilen voor bijvoorbeeld een groter, nieuwer of krachtiger model. Je ontvangt dan kortingen tot 50% op de aanschafprijs van de je nieuwe Husqvarna naaimachine.

Ook vind je in onze winkel alternatieve occasion-modellen van onder andere Bernina naaimachines, Janome naaimachines en Singer naaimachines. Kom langs en bekijk ons assortiment!

De naaimachine van Husqvarna leren kennen?

Heb je een naaimachine van Husqvarna Viking gekocht, maar weet je niet precies hoe je deze moet gebruiken? Dan kun je kiezen voor een naaicursus of workshop bij Zijlstra Naaimachines. In deze cursussen wordt stapsgewijs uitgelegd wat de beste manier is om het product te gebruiken. Zo geven wij je tips en trucs over het toepassen van steken of het verwerken van stoffen.

Onze cursusleiders helpen je op weg met je nieuwe naaimachine en leren je de fijne kneepjes van het vak. Deze gezellige bijeenkomsten zijn niet alleen leuk en leerzaam, het is ook van belang voor de garantie van het apparaat. Wanneer het namelijk duidelijk te zien is dat de machine verkeerd is gebruikt, vervalt de garantie.

Een Husqvarna naaimachine kopen bij Zijlstra Naaimachines.

Wil je graag een Husqvarna naaimachine kopen? Dan kun je terecht bij Zijlstra Naaimachines. Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring en zijn uitgegroeid tot dé naaimachinespeciaalzaak van het Noorden. Je kunt alle varianten op onze site bekijken, maar we hebben bovendien in onze winkel meer dan 100 demonstratiemodellen staan. Zo kun je de machines van Husqvarna eens rustig uitproberen.

Bij ons werken echte specialisten, die jou kunnen voorzien van de beste adviezen. Mocht je niet naar de winkel kunnen komen, dan kun je eenvoudig telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Bij Zijlstra Naaimachine koop je je nieuwe Husqvarna naaimachine.