Kies je voor een Janome naaimachine, dan kies je voor gebruiksgemak en kwaliteit. Zijlstra Naaimachines heeft een uiteenlopend assortiment van dit hoogwaardige merk beschikbaar. Wij hebben naast de nieuwste modellen ook occasions. Bekijk ons aanbod Janome naaimachines!

Home » Naaimachine » Janome naaimachine

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Janome Sew Platinum

Oorspronkelijke prijs was: € 229,00.Huidige prijs is: € 199,00.

Janome Horizon MC 9450 QCP Demomodel

Oorspronkelijke prijs was: € 2.849,00.Huidige prijs is: € 2.495,00.

Continental M7 Professional

Oorspronkelijke prijs was: € 4.299,00.Huidige prijs is: € 3.899,00.

Janome naaimachine: vooruitstrevend en toonaangevend

De Janome naaimachine kent zijn oorsprong in 1921 in Japan. Janome betekent in het Japans ‘oog van de slang’… De grondlegger van het merk vond de toentertijd nieuwe ontwikkelde spoeltjes lijken op een slangenoog en hieruit ontstond de naam Janome.

Al snel breidde Janome zich uit tot een wereldwijde leverancier van krachtige machines en een hoogwaardig serviceniveau. Daarbij streeft het merk naar de ontwikkeling van producten die voldoen aan de wensen van de klant. Niet voor niets is Janome momenteel marktleider in huishoudelijk naaimachines. Ze zijn toonaangevend op het gebied van naaitechnologie en de Janome naaimachine is tegenwoordig verkrijgbaar in 100 verschillende landen.

Een naaimachine van Janome voor professionals en hobbyisten

Janome staat bekend om zijn innovatieve technieken. Een van die technieken is het verwisselbare stoftransport aan de bovenzijde en onderzijde. Deze techniek is terug te vinden op een aantal modellen van dit merk. Deze geavanceerde techniek zorgt er voor dat dunne en gladde stoffen minder goed weg kunnen glijden en het naaien van dikke stoffen ook geen probleem is.

De naaimachines van Janome zijn geschikt voor zowel de professionals als hobbyisten. Hun complete lijn van slimme en gebruiksvriendelijke machines geeft een prachtige professionele resultaten of je nu net begint of al jaren naait. Wij hebben verschillende modellen van dit toonaangevende merk in ons assortiment.

Bekijk ze online of kom eens langs in de winkel. Hier vind je ook hoogwaardige alternatieven, zoals Bernina naaimachines, Brother naaimachines en Pfaff naaimachines.

Koop je een Janome naaimachine? Profiteer altijd van onze service

Met een naaimachine van Janome kies je voor een merk wat service hoog in het vaandel heeft staan. De standaard fabrieksgarantie is dan ook 5 jaar. Naast deze fabrieksgarantie bieden wij één jaar service garantie bij aankoop van een van de Janome naaimachines. Je kunt gedurende de garantieperiode met de machine naar de winkel komen bij gebreken of defecten. Wij laten hem dan inspecteren door een van onze erkende monteurs.

Je ontvangt ook één jaar inruilgarantie op alle naaimachines. Mocht je binnen een jaar een nieuwe machine wensen, dan kun je je huidige machine die je bij ons hebt gekocht inruilen en ontvang je korting op de aanschafprijs van een nieuw model. Deze kortingen lopen op tot wel 50%!
De voordelen van Zijlstra Naaimachines nog eens op een rij:

  • standaard fabrieksgarantie
  • één jaar servicegarantie
  • één jaar inruilgarantie

Jouw nieuwe Janome naaimachine leren kennen?

Het is begrijpelijk dat je na de aanschaf van een nieuwe Janome naaimachine niet altijd direct weet hoe de machine werkt. Niet getreurd! Zijlstra Naaimachines verzorgt diverse cursussen en workshops voor zowel de beginnende als gevorderde naai(st)er. Wij leggen uit hoe je het beste op deze machine stoffen verwerkt en hoe je de steken kunt toepassen. Daarnaast geven we je een aantal tips en trucs en leer jij het beste omgaan met de naaimachine.

Onze cursussen zijn niet alleen heel gezellig en leerzaam, ook zorgen ze ervoor dat jij precies weet hoe jouw Janome naaimachine werkt en je deze op de juiste manier gebruikt. Vaak vervalt namelijk de garantie wanneer overduidelijk is te zien dat een machine verkeerd is gebruikt. Neem een cursus en geniet optimaal van jouw nieuwe machine!

Janome naaimachine hergebruiken?

Naast prachtige nieuwe modellen, bieden wij een naaimachine van Janome ook tweedehands aan. Afhankelijk wat wij binnenkrijgen, wisselt ons assortiment occasions constant. Om hoogwaardige kwaliteit te waarborgen, inspecteren wij de modellen altijd grondig voor ze de winkel in gaan. Zo weet je zeker dat je een goed functionerende naaimachine in huis haalt.

Ook op deze modellen bieden wij dezelfde garanties als op nieuwe modellen. Zijlstra Naaimachines staat voor de beste service en wil graag dat jij optimaal naaiplezier beleeft.

Koop jouw Janome naaimachine bij Zijlstra Naaimachines

Wij hebben een uiteenlopend assortiment van de Janome naaimachine. Deze kun je online bekijken, maar in onze winkel in Groningen hebben wij meer dan 100 demonstratiemodellen staan. Je bent van harte welkom om een van deze modellen te bekijken en zelfs te proberen. Onze specialisten staan voor je klaar en kunnen je helpen met al jouw vragen.

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan tijdens openingstijden telefonisch of per e-mail contact met ons op. Bekijk onze website voor als onze modellen Janome naaimachines.