Ben jij op zoek naar een Juki naaimachine? Dit merk staat voor industriële kwaliteit bij jou thuis. De machines zijn geschikt voor beginners en gevorderde naai(st)ers door de gebruiksvriendelijke technologie. Bekijk ons assortiment en kies een Juki naaimachine!

Home » Naaimachine » Juki naaimachine

Toont alle 11 resultaten

Juki naaimachine voor industriële perfectie bij jou thuis

Een Juki naaimachine komt oorspronkelijk uit Japan. Het merk is opgericht in 1938 en is al meer dan 75 jaar een van de grootste producenten van zowel industriële als huishoudelijke naaimachines over de wereld. De machines van Juki worden veelvuldig gebruikt voor de productie van kledingstukken van vooraanstaande merken. Daarnaast staat Juki bekend om zijn montage apparatuur voor de stoffering in de auto industrie.

Het motto van het Juki is ‘Mind & Technology’, wat staat voor emotionele toegankelijke technologie. Het merk produceert naaimachines voor hobbyisten die de perfectie nabootsen van de industriële machines. De machines zijn voorzien van eenvoudige bedieningsmogelijkheden, wat hoogwaardige resultaten geeft alsof je al een lange tijd naait.

Wij hebben diverse modellen van dit vooraanstaande merk in ons assortiment in verschillende prijscategorieën. Zo kun je als professional en als beginner terecht bij Zijlstra Naaimachines! Bekijk onze machines gemakkelijk op de website. Ook kun je jouw Juki naaimachine of andere modellen als een Pfaff naaimachine, Singer naaimachine of een Lewenstein naaimachine komen bewonderen in de winkel!

Ook bij een naaimachine van Juki: onze servicegarantie

Wanneer jouw Juki naaimachine je professionele naairesultaten geeft, wil je natuurlijk ook dat de machine net zo lang meegaat als een professioneel model. Om dit te waarborgen bieden wij naast de standaard twee jaar fabrieksgarantie een extra servicegarantie van één jaar. Gedurende deze periode kun je bij gebreken of defecten met jouw machine langskomen in de winkel, waar onze monteurs ter plekke naar je machine kijken.

Daarbij kunnen wij ook onze monteurs bij je thuis langs sturen voor controle of reparaties. Met hun mobiele werkplaats kan jouw juki naaimachine bij je thuis worden gerepareerd.

Bovendien bieden wij één jaar inruilgarantie voor alle modellen aan. Wanneer je namelijk binnen één jaar na aankoop van je machine terugkomt voor een andere machine, ruil je het oude model in en ontvang je tot 50% korting op de aanschafprijs.

De voordelen van Zijlstra Naaimachines nog eens op een rij:

  • standaard fabrieksgarantie
  • één jaar servicegarantie
  • één jaar inruilgarantie

Leer jouw nieuwe machine kennen!

Wij begrijpen dat je niet gelijk snapt hoe je nieuwe Juki naaimachine precies werkt. Wij geven daarvoor diverse workshops en cursussen zodat jij de fijne kneepjes van het vak leert. Ook leggen wij stapsgewijs uit wat de beste manier is om onder andere een Juki naaimachine te gebruiken, bijvoorbeeld over het toepassen van steken of het verwerken van stoffen.

Onze cursussen en workshops zijn naast enorm gezellig ook ontzettend functioneel. Het is namelijk voor de garantie belangrijk dat de machine op de juiste manier gebruikt wordt. De garantie kan namelijk vervallen bij overduidelijk verkeerd gebruik.

Nieuw of hergebruiken?

Wij hebben in ons assortiment veel nieuwe Juki naaimachines voor je beschikbaar. Ons assortiment is erg wisselend, waardoor er ruime keuze is uit diverse modellen. Naast nieuwe modellen verkopen wij ook modellen voor hergebruik.

De ingeruilde machines ondergaan een complete inspectie voordat ze in de winkel gaan. Ze worden op een aantal punten gecheckt. Op deze manier ontvang jij altijd de beste kwaliteit, precies zoals je van ons gewend bent.

Een Juki naaimachine kopen doe je bij Zijlstra Naaimachines

Ben je van plan een Juki naaimachine te kopen? Kom dan eens langs in de winkel van Zijlstra Naaimachines. Wij zijn dé naaimachine speciaalzaak van het noorden en beschikken over meer dan 80 jaar ervaring. Wij hebben meer dan 100 demonstratiemodellen in de winkel staan, zodat je rustig alles kan bekijken en zelfs proberen. Ook kunt je alle varianten bewonderen op onze website en ze eenvoudig online bestellen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken. Onze specialistische medewerkers kunnen jou helpen en voorzien van deskundige adviezen. Ook kun je eenvoudig een mailtje sturen met vragen over een van onze modellen. Ga voor de mooiste naaicreaties met een Juki naaimachine.