Wil jij een Lewenstein naaimachine? Maak eenvoudig de mooiste creaties bij jou thuis met deze gebruiksvriendelijke machine. Dit merk is zowel geschikt voor de beginner als de gevorderde. Bekijk hier ons aanbod van de Lewenstein naaimachine!

Home » Naaimachine » Lewenstein naaimachine

Enig resultaat

Lewenstein Computronic 16

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 359,00.

Lewenstein naaimachine van Nederlandse oorsprong

Een Lewenstein naaimachine komt oorspronkelijk van Nederlandse bodem. Het merk is opgericht in 1868 door de Nederlandse familie Lewenstein. Het bedrijf was een grote producent van naaimachines en onderdelen, zelfs motoren voor andere merken. Lewenstein groeide uit tot een van de grootste Nederlandse bedrijven in de massa textielindustrie.

Het merk staat voor machines met een goede prijs- kwaliteitsverhouding en gebruiksvriendelijkheid en investeert de laatste jaren in moderne innovatieve technieken. Naast naaimachines is het merk ook zeer populair in naaimachine accessoires en hebben zo ook verschillende soorten paspoppen. Ook deze vind je terug op onze website en in onze winkel.

Nieuw en hergebruikt: naaimachines van Lewenstein

Naast nieuwe varianten van de naaimachine van Lewenstein, hebben wij ook hergebruikte modellen voor jou staan. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe machines een tweede leven krijgen, daarom bieden wij ook occasions aan. De naaimachines die wij binnenkrijgen, ondergaan altijd een grondige inspectie. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit bieden die je van ons gewend bent.

Hoogwaardige service bij aankoop van een naaimachine van Lewenstein

Bij aankoop van een Lewenstein naaimachine profiteer je natuurlijk van de service die je van ons bent gewend. Zo ontvang je naast de fabrieksgarantie één jaar service garantie. Binnen dit tijdsbestek kun je je gekochte machine bij ons langsbrengen, wanneer hij gebreken of defecten vertoont. Mocht er iets aan de hand zijn, dan repareren onze monteurs de machine.

Daarnaast heb je door onze inruilgarantie de mogelijkheid om binnen één jaar jouw gekochte naaimachine om te ruilen voor korting op een ander model. Zo kun je een nieuw model soms wel met 50% korting aanschaffen!

Ook profiteer je van service aan huis binnen een straal van 50 km vanaf Groningen. Ben je bijvoorbeeld niet in de gelegenheid jouw naaimachine langs te brengen? Dan komen onze monteurs gewoon bij jou langs voor reparatie.

De voordelen van Zijlstra:

  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • één jaar servicegarantie
  • één jaar inruilgarantie

Een nieuwe naaimachine gekocht: wat nu?

Wanneer je voor het eerst een nieuwe Lewenstein naaimachine aanschaft, is het natuurlijk logisch dat je niet direct weet hoe die werkt. Wij vinden het belangrijk dat je optimaal kan genieten van jouw gekochte machine, daarom geven wij cursussen op verschillende niveaus. Ben je nieuw? Dan leer jij alle fijne kneepjes van het vak! Ben je al wat meer gevorderd? Ook dan hebben wij nog een tal aan tips en tricks voor hoe jij jouw machine het beste kunt gebruiken.

Daarbij zijn onze cursussen erg handig voor het behoud van de garantie. Wanneer er namelijk duidelijk is dat een machine verkeerd is gebruikt, is de kans groot dat je garantie vervalt. En dit is natuurlijk zonde!

Ook vind je in onze winkel alternatieve occasion-modellen van onder andere Brother naaimachines, Husqvarna naaimachines en Juki naaimachines. Kom langs en bekijk ons assortiment!

Bij Zijlstra koop je een Lewenstein naaimachine!

Zoek jij een nieuwe of tweedehands Lewenstein Naaimachine? Dan ben je bij Zijlstra Naaimachines aan het juiste adres. Aan de Sontweg 15 in Groningen hebben wij een prachtige gemoderniseerde winkel waar meer dan 100 demonstratiemodellen voor jou klaar staan. Zo kun je niet alleen de machines van dichtbij zien, maar kun je ze gerust even proberen.

Bovendien staan in de winkel echte specialisten, die jou kunnen voorzien van een deskundig advies over de verschillende naaimachines. Zo weet jij zeker dat je de deur uit loopt met het juiste model. Zoek je een Lewenstein naaimachine? Zoek dan niet verder en kom langs bij Zijlstra!