Met een Pfaff naaimachine krijg je een machine van een vooruitstrevend merk. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit naaimachines en haar IDT technologie. Zo zijn de machines geschikt voor zowel vakmanschap als voor vrije tijd naaiers. Zijlstra Naaimachines heeft een divers assortiment naaimachines van Pfaff, zowel nieuw als tweedehands. Bekijk ons assortiment en kies jouw Pfaff Naaimachine!

Home » Naaimachine » Pfaff naaimachine

Toont alle 14 resultaten

Pfaff naaimachine voor al jouw creatieve wensen

Kies je voor een Pfaff naaimachine, dan kies je slim. Het merk produceert al meer dan 150 jaar naaimachines die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ze staan daarnaast bekend om de moderne uitstraling van de machines. Om hun producten voortdurend te kunnen ontwikkelen, houdt Pfaff de trends van de markt nauwlettend in de gaten en spelen hier perfect op in door naaimachines te produceren die geschikt zijn voor zowel vakmanschap als vrijetijdsgebruik.

De naaimachinebranche is sinds het begin enorm veranderd. Waar vroeger de naaimachine onmisbaar was voor elke huisvrouw, dient het apparaat vandaag de dag als een vorm van creatieve expressie. Hiervoor heeft Pfaff diverse modellen ontworpen om de hedendaagse naaisters naar een hoger niveau te tillen.

Pfaff: De naaimachine met IDT technologie

In 1968 introduceerde Pfaff naaimachines met de nieuwe innovatieve techniek, namelijk het IDT systeem. Dit staat voor ingebouwd dubbel transport waardoor alle soorten stoffen netjes op zijn plaats blijven tijdens het naaien. Dit komt doordat de stoffen zowel aan de onderzijde, als aan de bovenzijde getransporteerd worden. Zo kan er zowel met kleine stukjes als met gladde stoffen heel precies gewerkt worden.

Deze technologie zit op de meeste machines standaard ingebouwd en kan in- en uitgeschakeld worden. De IDT technologie is als enige te vinden op de machines van Pfaff. Wij hebben een zeer divers en wisselend assortiment aan Pfaff naaimachines op onze website.

Weet je niet welk model je moet kiezen? Kom gerust langs in onze winkel! Hier hebben wij ook diverse alternatieven voor jou klaar staan zoals een Bernette naaimachine, Lewenstein naaimachine en Brother naaimachine

Extra zekerheid op jouw Pfaff naaimachine door onze service garantie

Zijlstra Naaimachines vindt het belangrijk dat je zo optimaal mogelijk kan genieten van jouw nieuwe Pfaff naaimachines. Bij ons profiteer je op alle modellen van:

  • standaard fabrieksgarantie
  • één jaar servicegarantie
  • één jaar inruilgarantie

Deze garantie houdt in dat je met jouw Pfaff naaimachine naar de winkel kunt komen wanneer deze gebreken vertoont. Wij bekijken de machine ter plekke of laten deze op een ander tijdstip controleren door onze erkende monteurs. Ben je niet in staat om naar de winkel te komen? Geen probleem! Onze monteurs komen graag bij je langs. De servicegarantie is na een jaar te verlengen naar een abonnement, waarbij jouw machine jaarlijks door ons gecontroleerd wordt.

De inruilgarantie houdt in dat je jouw gekochte product binnen één jaar kunt inruilen. Hiervoor ontvang je korting op de aanschafprijs van een nieuw model, wat kan oplopen tot wel 50%!

Vind hier jouw Pfaff naaimachine: nieuw en gebruikt

Bij ons in het assortiment vind je een breed aanbod van diverse types van de Pfaff naaimachine, voor zowel de beginnende als gevorderde naai(st)er. Een nieuwe naaimachine kopen is best een investering, helemaal als je gaat voor de professionelere varianten. Daarom bieden wij naast nieuwe modellen, ook de Pfaff naaimachine tweedehands aan. Ons assortiment occasions is zeer wisselend, afhankelijk van wat er wordt binnengebracht.

Onze ingebrachte modellen worden altijd grondig gecontroleerd en gekeurd. Zo weet je zeker dat je niet inlevert op de kwaliteit die je van Pfaff gewend bent. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je optimaal kan genieten van jouw aankoop en profiteer je bij ons ook op occasions van onze servicegarantie en inruilgarantie van 12 maanden.

Pfaff naaimachine kopen bij Zijlstra Naaimachines

Wil je een Pfaff naaimachine kopen? Dan moet je bij Zijlstra Naaimachines zijn. Wij vinden het belangrijk dat je goed kunt omgaan met jouw nieuwe Pfaff naaimachine en bieden daarom diverse cursussen waarin je de fijne kneepjes van het vak leert. Ook wanneer je al een gevorderde bent, kunt je aan de hand van deze cursussen jouw nieuwe naaimachine helemaal leren kennen.

Heb je vragen over de verschillende types en wil je weten welke het beste bij je past? Kom langs in onze speciaalzaak in Groningen waar onze experts voor jou klaarstaan. Zij kunnen je helpen met het zoeken naar een mooie machine, of je voorzien van deskundig advies. Lukt het niet naar onze prachtige winkel te komen? Dan kun je bellen naar 050-3136274. Bent je er al uit? Bestel dan jouw nieuwe Pfaff naaimachine.