Een Singer naaimachine is een van de eerste naaimachines die er op de markt kwam. Dit Amerikaanse merk heeft veel verschillende modellen in diverse prijsklassen. Bij Zijlstra Naaimachines vind je diverse modellen van dit hoogwaardige en betrouwbare merk te vinden. Bekijk ons assortiment of kom langs in onze winkel voor een Singer naaimachine! Lees meer.

Home » Naaimachine » Singer naaimachine

Toont alle 7 resultaten

Singer Heavy Black

 399,00

Singer Elite ME457

 419,00

Singer Heavy Duty 6605

 599,00

Singer Elite CE677

 649,00

Singer Heavy Duty 6705

 649,00

Singer Featherweight C240

 699,00

Singer C430 Professional

 899,00

Singer naaimachine: Kies uit een ruim aanbod

De Singer naaimachine kent zijn oorsprong in Amerika en is opgericht in 1851 door Isaac Merrit Singer en Edwark Clark. Het merk was toen al populair vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit en prestige. Tot op heden is dit merk zeer in trek. Singer heeft veel verschillende modellen, zo is er voor de beginnende en gevorderde naai(st)er altijd een geschikte machine te vinden.

Singer staat al sinds het begin voor een praktisch design met creatieve innovatieve technieken, wat in de huidige machines nog steeds terug te vinden is. Het merk is grondlegger van diverse machines, zo produceerden ze de eerste zigzag machine, de eerste elektronische machine en de eerste naai-assistent app voor de mobiele telefoon.

Je vindt diverse soorten van de singer naaimachine in het assortiment van Zijlstra naaimachines. Het aanbod is online te bekijken, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel in Groningen.

Een nieuwe machine van Singer gekocht? Kies voor een cursus!

Heb je een nieuwe Singer naaimachine gekocht, maar weet je nog niet zo goed hoe die werkt? Geen probleem! Zijlstra Naaimachines biedt diverse naaicursussen voor zowel beginnende als gevorderde naai(st)ers. Stapsgewijs leggen wij de beste manier uit waarop je steken kunt toepassen of hoe je diverse stoffen verwerkt. Wij geven je de beste tips en trucs, zodat je op de beste manier leert omgaan met jouw nieuwe naaimachine.

Wij willen als geen ander dat je optimaal geniet van jouw nieuw gekochte machine. Onze deskundige cursusleiders leren je middels de verschillende cursussen en workshops alles over het naaien. Naast het feit dat onze cursussen erg gezellig zijn, is het ook van belang dat je op de juiste manier omgaat met jouw naaimachine. De garantie vervalt namelijk meestal wanneer blijkt dat de machine verkeerd is gebruikt.

Garantie en service bij jouw nieuwe naaimachine van Singer

Bij aankoop van een nieuwe Singer naaimachine ontvang je naast de gebruikelijke fabrieksgarantie ook nog een jaar servicegarantie. Dit houdt in dat je bij gebreken of defecten met jouw machine langs kan komen in onze winkel, waar er ter plekke naar gekeken wordt. Mocht het probleem niet opgelost kunnen worden, dan laten wij jouw machine op een ander tijdstip grondig controleren door onze erkende monteurs.

Ben je niet in de gelegenheid om met jouw machine bij ons in de winkel te komen? Dan zorgen wij dat onze erkende monteurs bij je langskomen om jouw Singer naaimachine te repareren. Is er een jaar voorbij? Niet getreurd, je kunt deze garantie gewoon verlengen met een service abonnement. Onze erkende monteurs komen in dat geval jaarlijks bij je langs om je huidige machine te controleren.

Een Singer machines opnieuw gebruiken?

Omdat wij het belangrijk vinden dat ook oude Singer naaimachines opnieuw gebruikt worden, bieden wij dit merk ook tweedehands aan. Ons assortiment occasions wisselt constant, afhankelijk van wat er wordt ingebracht. Wij controleren de ingeleverde modellen grondig of alles nog naar behoren werkt. Zo kun je van ons ook voor deze tweedehands modellen de beste kwaliteit verwachten.

Je profiteert op tweedehands modellen net als bij nieuwe producten van één jaar service- en inruilgarantie. De inruilgarantie houdt in dat je jouw gekochte model binnen een jaar weer bij ons kunt inleveren bij aankoop van een ander model. Je profiteert dan van een korting op de aanschafprijs van jouw nieuwe model. Dit kan zelfs oplopen tot wel 50% korting!

Een Singer naaimachine kopen bij Zijlstra Naaimachines

Om diverse modellen van de Singer naaimachine te komen bekijken, heten wij je van harte welkom in onze winkel aan de Sontweg in Groningen. In onze vernieuwde winkel hebben wij al onze modellen naaimachines uitgestald staan, zo ook alternatieve machines als Juki naaimachines, Pfaff naaimachines en Janome naaimachines. Je kunt ze zo van dichtbij bekijken en zelfs proberen. Ons deskundige personeel staat hier voor je klaar en kan je helpen met het uitzoeken van de geschikte machine.

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail te bereiken voor al jouw vragen of onduidelijkheden. Al onze modellen staan op onze website, dus hier kunt je ook eens rustig naar kijken. Kies uit diverse modellen jouw nieuwe Singer naaimachine!