Bent u op zoek naar een tweedehands naaimachine? Occasion modellen van verschillende hoogwaardige merken hebben wij voor u klaar staan. Niet alleen naaimachines bieden wij tweedehands aan, ook hebben wij occasions van onder andere onze lockmachines en borduurmachines. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de winkel!

Home » Occasions

Enig resultaat

Tweedehands naaimachine & occasion modellen bij Zijlstra

Wij vinden dat naaimachines en andere modellen een tweede leven verdienen. Daarom bieden wij naast nieuwe modellen ook tweedehands naaimachines aan. Afhankelijk van welke occasion naaimachine wij binnen krijgen, wisselt ons aanbod constant. Naast naaimachines bieden wij nog andere machines als tweedehands:

  • Borduurmachine occasion;
  • Lockmachine occasion.

Wij bieden diverse hoogwaardige merken als tweedehands naaimachine aan. Zo is onder andere de Bernina naaimachine tweedehands verkrijgbaar en hebben wij ook de pfaff naaimachine tweedehands. Om hoogwaardige kwaliteit van de merken te waarborgen inspecteren wij de ingebrachte modellen nauwkeurig. Alleen wanneer deze de keuring hebben doorstaan, nemen wij ze op in ons assortiment van tweedehands naaimachines & occasions.

Een occasion naaimachine met onze gebruikelijke service

Wij vinden het van groot belang dat iedereen optimaal kan genieten van zijn nieuw gekochte producten. Daarom geldt op de tweedehands modellen dezelfde garantie als op nieuwe, namelijk:

  • Één jaar servicegarantie;
  • Één jaar inruilgarantie;
  • Drie maanden garantie voor vervanging van onderdelen;
  • Service aan huis (binnen een straal van 60 km vanaf Groningen).

Ondanks dat de naaimachine occasion een gebruikt model is, kan het voor jou natuurlijk een compleet nieuw product zijn. Daarom adviseren wij altijd om een cursus te nemen. Zijlstra biedt voor zowel beginnend niveau, als op gevorderd niveau diverse workshops. Niet alleen zijn onze cursussen heel gezellig, ook zijn ze van belang voor de garantie. Deze vervalt namelijk wanneer de machine op een verkeerde manier is bediend.

Zijlstra: jouw tweedehands naaimachine winkel

Ben je op zoek naar een tweedehands naaimachine winkel? Zoek dan niet verder! Zijlstra Naaimachines heeft een prachtige winkel aan de Koldingweg 27 in Groningen, waar een uitgebreid assortiment naaimachine occasions en nieuwe modellen staan. Niet alleen zijn in de winkel alle naaimachines perfect te zien, ook staan er meer dan 100 demonstratie modellen om te proberen.

Daarbij staan in de winkel echte specialisten, die u kunnen helpen met het uitzoeken van de perfecte naaimachine occasion model dat bij u past. Of u nu naar huis gaat met een nieuwe of tweedehands naaimachine, Zijlstra Naaimachines staat voor je klaar!