Bent u op zoek naar een quiltmachine? Met een machine van Zijlstra Naaimachines maakt u probleemloos de meest unieke creaties! Onze klanten komen vaak bij ons terug vanwege de laagste prijs garantie en onze service aan huis. Een wandkleed, een bedsprei, een bank- of stoelhoes, u maakt er echt iets creatiefs en moois van met een quiltmachine!

Home » Quiltmachine

Resultaat 1–24 van de 55 resultaten wordt getoond

Brother Innov-is NV 1100

Oorspronkelijke prijs was: € 1.299,00.Huidige prijs is: € 1.169,00.

Bernette b77

Oorspronkelijke prijs was: € 1.499,00.Huidige prijs is: € 1.239,00.

Bernette b70 DECO

Oorspronkelijke prijs was: € 1.599,00.Huidige prijs is: € 1.339,00.

Brother Innov-is NV 1300

Oorspronkelijke prijs was: € 1.599,00.Huidige prijs is: € 1.399,00.

Bernina 480

Oorspronkelijke prijs was: € 2.199,00.Huidige prijs is: € 1.879,00.

Bernette b79

Oorspronkelijke prijs was: € 2.299,00.Huidige prijs is: € 1.879,00.

Brother Innov-is NV 1800Q

Oorspronkelijke prijs was: € 2.099,00.Huidige prijs is: € 1.889,00.

Brother Innov-is VQ2

Oorspronkelijke prijs was: € 2.499,00.Huidige prijs is: € 1.999,00.

Waarvoor gebruikt u een quiltmachine?

Een quiltmachine gebruikt u om een doorpitsteek te maken. Dit is een steek die eruitziet alsof deze met de hand gemaakt is. De machines maken deze steken erg snel en zijn gemakkelijk te bedienen door het touchscreen scherm. Dankzij het quilten, ook wel doorpitten genoemd, worden drie lagen textiel op elkaar genaaid. De steek die hieruit komt, noemen we een quilt.

Quilten op een ‘gewone’ naaimachine

Kleinere quilts kunt u ook maken op een gewone naaimachine. Zodra u de lagen van de quilt samen gaat naaien en de top gaat quilten, kunt u het beste een sterke quiltnaald gebruiken. Voor sommige stoffen kunt u het normale naaivoetje gebruiken. Als u merkt dat de stof veel verschuift, kunt u altijd kiezen voor een boventransportvoet.

Een quilt is vaak redelijk dik. Hierom is het verstandig om de druk van uw naaivoetje aan te passen. Neem eens een kijkje bij ons assortiment voetjes en vind de ideale geleider voor het doorstikken / quilten!

Welke quiltmachine past bij u?

Bij Zijlstra heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment quiltmachines. Hierdoor kan het lastig zijn om een machine uit te zoeken die bij uw wensen past. Als u de machines bekijkt, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Voeg de gewenste producten toe aan de vergelijking door op ‘vergelijk producten’ te klikken. De producten zullen eenvoudig toegevoegd worden aan de vergelijking en u kunt eenvoudig de machines naast elkaar zien.

Bij ons vindt u een A-selectie aan machines met een laagste prijs garantie! Weet u nog steeds niet zeker welke machine bij uw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van een passend advies via de telefoon, via de mail, of gewoon gezellig bij ons in de winkel! Bij ons bent u altijd welkom voor een advies over uw nieuwe quilt machine!

Een quiltmachine kopen doet u bij Zijlstra Naaimachines

Om een quilt machine te kopen gaat u natuurlijk naar Zijlstra Naaimachines. Vanaf €35 profiteert u bij ons van gratis verzending. Uw nieuwe machine wordt dus altijd kosteloos bij u aan de deur bezorgd.

Naast de kwaliteit van al onze machines staan wij bekend om onze service. Bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies en service aan huis! Eén ding is zeker, bij Zijlstra Naaimachines bent u op de juiste plek voor het kopen van uw nieuwe quiltmachine!