ScanNCut machine nodig? Bij Zijlstra Naaimachines beschikken wij over diverse modellen die de beste ingebouwde scanners bevatten. Met onze haarscherpe scanners brengt u uw creatieve ideeën tot leven in allerlei verschillende materiaalsoorten. Neem een kijkje in ons assortiment en kies een van onze betrouwbare ScanNCut machines!

Bekijk hier onze accessoires voor de ScanNCut.

Home » ScanNCut

Toont alle 4 resultaten

ScanNCut CM300

Oorspronkelijke prijs was: € 319,00.Huidige prijs is: € 289,00.

ScanNCut SDX900

Oorspronkelijke prijs was: € 519,00.Huidige prijs is: € 398,00.

ScanNCut SDX1250

Oorspronkelijke prijs was: € 649,00.Huidige prijs is: € 563,00.

ScanNCut SDX2250D Disney

Oorspronkelijke prijs was: € 839,00.Huidige prijs is: € 754,00.

Wat is een ScanNCut?

Met een ScanNCut kunt u eenvoudig scannen en de afbeelding ook direct uitsnijden, zonder daarvoor een computer nodig te hebben. Deze hobbysnijmachine is perfect voor gebruik bij u thuis. Bij Zijlstra Naaimachines verkopen wij verschillende varianten. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld:

  • ScanNCut CM300: deze betaalbare variant beschikt over een haarscherpe 300dpi ingebouwde scanner die de hoogste kwaliteit aankan.
  • ScanNCut SDX900: deze machine beschikt over een LCD-kleuren touchscreen, waardoor hij erg gemakkelijk te bedienen is.
  • ScanNCut SDX1250: deze variant is fluisterstil tijdens het snijden, waardoor hij perfect is om overal te gebruiken!
  • ScanNCut SDX2250D Disney: de absolute top van de ScanNCut machines!

Alle machines in ons Scan and Cut assortiment zijn van het betrouwbare merk Brother. Neem een kijkje in ons assortiment en kies uw nieuwe Brother ScanNCut!

De voordelen van een Scan N Cut

Het grootste voordeel van het gebruik van een Scan N Cut machine, is dat u kunt scannen en nauwkeurig de gewenste vorm kunt uitsnijden met één machine! Verder is het ook mogelijk om een ontwerp in te scannen en deze later uit te snijden. Met een ingebouwde 300dpi scanner kunt u vrijwel alles scannen en blijven uw afbeeldingen van de hoogste kwaliteit.

Mensen kiezen voor deze apparaten, omdat ze volledig stand-alone zijn. U heeft dus geen computer nodig om hem te bedienen. Hierdoor is het een erg gebruiksvriendelijk apparaat. Een ander bijkomend voordeel is het automatische mes wat geschikt is om erg dunne stoffen netjes te snijden.

Het gebruik van deze machines is zeer eenvoudig dankzij de voorgeprogrammeerde ontwerpen. Zo scant u verder bijvoorbeeld zelfgemaakte tekeningen, sjablonen en andere transfers. Deze worden ingeladen in het geheugen van de machine en zullen vervolgens perfect uitgesneden worden.

Een Brother ScanNCut koopt u bij Zijlstra Naaimachines

Het kopen van een Brother ScanNCut doet u natuurlijk bij Zijlstra Naaimachines! Kom onze machines bewonderen in onze showroom of bekijk ons aanbod in onze webshop. Onze klanten kiezen voor Zijlstra, omdat ze wij A-merken aanbieden tegen een erg scherpe prijs.

Naast de kwaliteit van onze naaimachines staan we bekend om de hoogwaardige service die wij leveren. Naast persoonlijk advies leveren wij bijvoorbeeld ook reparaties en onderhoud aan huis! In onze winkel hebben wij meer veel verschillende modellen uitgestald staan, die u altijd mag komen proberen. Een ding is zeker, Zijlstra Naaimachines is de winkel voor het kopen van uw nieuwe ScanNCut!