Elektronische-naaimachine cursus (met alfabet)

Deze cursus is voor de beginnende en iets gevorderde naaister met een uitgebreide elektronische naaimachine. Je leert in twee lessen van 2,5 uur je naaimachine van binnen en buiten kennen. We kijken naar wat er allemaal kan met je naaimachine, welke functies er op zitten en hoe je deze gebruikt.

Aan bod komen diverse praktische technieken zoals 1-staps knoopsgaten, programmeren van de decoratieve steken en het alfabet. Daarnaast leren we handige kneepjes. Onder andere het werken met stretchstoffen, start-en-stoptoets, kniebeugel en instellen van de juiste spanning en naaitrucs. En natuurlijk het onderhoud van de elektronische naaimachine.

Als je machine niet over alfabet-steken beschikt maar wel over programmeer functies kun je altijd met ons overleggen welke cursus het meest geschikt is voor jouw naaimachine.

Plaats Zijlstra Naaimachines, Sontweg 15 in Groningen

De cursusprijs is incl. lesmateriaal en koffie/ thee. Wanneer je de machine bij Zijlstra naaimachines hebt gekocht krijg je 50% korting op het cursusgeld en bedraagt de cursus geen € 150,- maar € 75,-.