Elektronische Naaimachine Technieken cursus

Deze cursus voor de iets gevorderde naaister met een uitgebreide elektronische naaimachine. U leert in twee lessen van 2,5 uur uw naaimachine van binnen en buiten kennen. We kijken naar wat er allemaal kan met uw naaimachine, welke functies er op zitten en hoe u deze gebruikt.

Aan bod komen diverse praktische technieken zoals 1-staps knoopsgaten met vuldraad, programmeren van de decoratieve steken en het alfabet. Daarnaast leren we handige kneepjes. Onder andere het werken met stretchstoffen, start-en-stoptoets, kniebeugel en instellen van de juiste spanning en naaitrucs. En natuurlijk behandelen we het onderhoud van uw elektronische naaimachine.

Najaar/winter 2019

donderdag    21/11 en 28/11      van 10.30u tot 13.00u

Plaats Zijlstra Naaimachines, Sontweg 15 in Groningen

De cursusprijs is incl. lesmateriaal en koffie/ thee. Wanneer u de machine bij Zijlstra naaimachines heeft aangeschaft krijgt u 50% korting op het cursusgeld. Vermeldt u bij opgave duidelijk dat het om de Elektronische Naaimachine Technieken cursus gaat?

U kunt voorafgaand aan de cursus het cursusgeld overmaken op ons bankrekeningnr: NL89ABNA 0585235945 t.n.v. Zijlstra Naaimachines ovv ‘Technieken cursus’

Aanmelden?