Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Problemen met een artikel?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Bel ons dan of kom langs in de winkel, zo lossen we problemen vaak snel op. U kunt ons bereiken op 050-3136274 (zie onze contactpagina voor uitgebreide contactgegevens). U kunt ons ook mailen via [email protected] Ook kunnen onze reparateurs uw machine repareren. En natuurlijk bent u met vragen over uw naai-, lock- of borduurmachine altijd welkom in de winkel in Groningen.

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.