Echte winkel
Grootste assortiment
Alleen A-selectie machines

Bij Zijlstra Naaimachines kunt u altijd langskomen in de winkel. Bij ons krijgt u een persoonlijk en vakkundig advies. We hebben meer dan 100 demonstratiemodellen van alle topmerken naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines. Het grootste assortiment in het noorden. En omdat wij een vakzaak zijn, letten we extra op de kwaliteit van de producten die we verkopen. Mocht u na aankoop nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Zijlstra Naaimachines is sinds 1933 een vertrouwd begrip in Groningen. In het nieuwe moderne designpand aan de Sontweg hebben we veel ruimte en licht zodat u de naaimachines goed kunt bekijken en uitproberen. Want dat kan ook bij ons. Kom gerust eens langs aan de Sontweg 15 te Groningen. Dit is pal naast de Ikea en tegenover de Brandweer. De Sontweg is gemakkelijk met de auto te bereiken en bovendien hebben we een eigen parkeerterrein voor de deur waar u vrij kunt parkeren.

Service in de winkel
Reparatie aan huis

Uw naaimachines, lockmachines, huishoud-borduur- en quiltmachines kunt u ter reparatie of service aanbieden in onze winkel. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina over naaimachine onderhoud en reparatie!

Erkende monteurs

Voor de garantie en servicesabonnementen aan huis werken wij nauw samen met twee zelfstandige, gediplomeerde en daarom door de fabriek en importeur erkende monteurs. Harkema-Zijlstra (tel: 0594-622063) www.harkematsn.nl en Veldman-Zijlstra (tel: 0598-382580). Spreek, bij geen gehoor, duidelijk uw naam en telefoonnummer in dan wordt u teruggebeld voor een afspraak. Met een compleet ingerichte mobiele werkplaats verzorgen zij voor ons service bij u aan huis.

Inruilgarantie
Voordelig overstappen

Wij willen graag dat u veel plezier heeft van uw naaimachine of lockmachine. Daarom ontvangt u op alle nieuwe en occassion machines die u bij ons aanschaft 12 maanden inruilgarantie. Dit betekent dat wanneer u binnen een jaar graag een grotere, meer uitgebreide of krachtiger machine wilt, u uw vorige machine kunt inruilen als korting op aankoop van een nieuwe. Wanneer de prijs van de nieuwe machine twee keer zo hoog is als de vorige, dan krijgt u zelfs van ons het hele aankoopbedrag van de vorige terug als inruilkorting. Is de nieuwe machine minder dan twee keer zo duur, dan krijgt u een groot gedeelte van het aankoopbedrag als inruilkorting. Bijvoorbeeld; u schaft nu bij ons een machine aan voor €299,- en binnen 12 maanden besluit u een nieuwe te kopen van €650,-. Dan krijgt u van ons €299,- als inruilkorting. U betaalt voor uw nieuwe machine dus maar €350,-. Uiteraard met overleg van de garantiebon, mits de machine in goede staat is en de onderdelen compleet zijn. Dat is voordelig overstappen naar een model met meer mogelijkheden.

Groot cursusaanbod
voor iedereen
Beginner tot gevorderd

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat allemaal mogelijk is met uw naaimachine of lockmachine, en hoe u deze op de juiste moet bedienen. Dat is de basis om goed te kunnen naaien. Bij Zijlstra Naaimachines kunt u veel verschillende praktische én creatieve naaicursussen en naaiworkshops volgen. In kortdurende cursussen van maximaal 5 dagdelen, leert u uw naaimachine en/of lockmachine nog beter kennen. U neemt uw eigen naaimachine of lockmachine mee, maar u kunt ook een machine uit de winkel lenen om de cursus te kunnen volgen. Wanneer u de naaimachine, lockmachine en/of borduurmachine bij Zijlstra Naaimachines heeft gekocht, ontvangt u 50% korting op de meeste cursussen. De cursussen en workshops worden gegeven in onze winkel aan de Sontweg 15 te Groningen. U kunt op ons eigen terrein gratis parkeren.