De basiscursus voor iedereen die wil leren naaien. Beginners maken een eenvoudige rok naar keuze maken, maar heb je al een beetje naaiervaring, dan kun je een broek maken met gulp ritssluiting en steekzakken.

In vijf lessen van 2,5 uur leer je de basisbeginselen van het kleding naaien. Aan bod komt o.a.het overnemen en op eigen maat aanpassen van een patroon uit de Knip of Burda, de stof knippen en het naaien van het gekozen model. Ook het bedienen van de naaimachine, knoopsgaten maken en ritsen inzetten zijn belangrijke onderdelen van deze cursus.

Plaats Zijlstra Naaimachines, Sontweg 15 in Groningen

De cursusprijs van € 150,- voor de 5 lessen is inclusief koffie/thee, het overnemen van een Knip of Burda-patroon, patroonpapier, teken- en naaiattributen. Na de eerste les heb je het patroon getekend en heb je alle benodigde informatie voor het aanschaffen van stof, garen en fournituren.

U kunt voorafgaand aan de cursus het cursusgeld overmaken op ons bankrekening nr: NL 89 ABNA 0585 2359 45 t.n.v. Zijlstra Naaimachines ovv ‘Beginners naaicursus.’

Aanmelden?

Fout: Contact formulier niet gevonden.