Workshop kinderhoodie(jurkje) naaien

In deze workshop van twee lessen van 2,5 uur maken we een hoodie of hoodiejurkje voor de jeugd.
Je krijgt een patroon op de gewenste maat (beschikbare maten 104 t/m 158) en maakt de hoodie helemaal in jouw gekozen uitvoering.

Omdat de hoodie van stretchstof wordt gemaakt, heeft het gebruik van een locker de voorkeur. Maar als je naaimachine over goede stretchsteken beschikt kan deze ook prima ingezet worden.

Aan bod komen verschillende technieken die toegepast kunnen worden voor de capuchon. Hieruit kun je zelf een keuze maken om je hoodie mee uit te voeren. Wil je een koord gebruiken, een tunnel met beleg, de capuchon voeren, paspelband verwerken, zelf een koord maken, enz…

Naast je eigen naaimachine en locker neem je zelf stof mee voor het maken van de hoodie. Na je inschrijving en keuze voor maat en uitvoering ontvang je van ons een advies voor stofkeuze en benodigde hoeveelheid.

Mocht je niet over een naaimachine beschikken of een locker van ons willen gebruiken dan kun je dit vooraf bij je inschrijving aangeven.

2020

Donderdag 19/11 & 26/11 van 14.00u tot 16.30u

Plaats Zijlstra Naaimachines, Sontweg 15 in Groningen

De workshopprijs € 75,00 is incl. koffie/ thee.

U kunt voorafgaand aan de cursus het cursusgeld overmaken op ons bankrekeningnr: NL89ABNA 0585235945 t.n.v. Zijlstra Naaimachines ovv ‘Workshop hoodie’

Aanmelden?