Kneepjescursus

In deze naaicursus leert u in twee lessen van 2,5 uur naaitechnische kneepjes voor het zelf maken van kleding. Naaitechnieken zoals bijvoorbeeld gulpritsluiting, blinde rits inzetten, paspelzakken maken, mouwsplitten en polosluiting. De bedoeling is dat een ieder zijn/haar eigen machine meeneemt.

Deze cursus is een goede aanvulling op de Beginners Naaicursus. Voor de iets gevorderde naaister is deze Kneepjescursus handig om de moeilijkere sluitingen en kragen eenvoudiger toe te kunnen passen in de eigen gemaakte kleding.

Op dit moment staat geen Kneepjescursus gepland. Wanneer u met meerdere mensen deze groepscursus wilt doen, kan daarvoor in overleg een datum worden ingeroosterd. Ook kunt u alvast reserveren voor de eerst volgende geplande cursus.
Plaats: Zijlstra Naaimachines, Sontweg 15 in Groningen.

Het cursusgeld in inclusief lesmateriaal en koffie/ thee. Wanneer u de machine bij Zijlstra naaimachines heeft aangeschaft krijgt u 50% korting op het cursusgeld.

U kunt voorafgaand aan de cursus het cursusgeld overmaken op ons bankrekening nr: NL 89 ABNA 0585 2359 45 t.n.v. Zijlstra Naaimachines ovv ‘Kneepjescursus’.

Aanmelden?