T-Shirt Workshop

In deze één-daagse workshop maken we een t-shirt op maat.
Je krijgt een basispatroon op eigen maat. We gaan aan de slag met een lockmachine. En je leert werken op een cover-lockmachine om het shirt op professionele wijze af te werken.

Veel deelnemers komen niet alleen, maar brengen familie, vriend of vriendin mee naar deze workshop. Waarom? Nou gewoon, omdat het een reuze leuke en gezellige workshop is. En door de geboden begeleiding is ervaring op naaigebied niet noodzakelijk.
Bij binnenkomst ligt je patroon al klaar, helemaal gemaakt op jouw maten. Uiteraard kun je zelf kiezen hoe je de halslijn en de lengte van de mouwen wilt hebben. En daarna gaat het beginnen… tafels vol stof worden doorzocht op zoek naar de mooiste jerseycombinatie. Want we dagen je natuurlijk wel uit om geen ‘standaard’ t-shirt te maken.
Na de geheel verzorgde lunch leggen we de laatste hand aan het t-shirt zodat je aan het eind van de middag een perfect kledingstuk mee naar huis kunt nemen. Het patroon kun je daarna nog vele malen gebruiken en aanpassen naar eigen wens.

De workshop is inclusief materiaal, patroon,  gebruik van aanwezige machines en een werkbeschrijving. Inclusief lunch.

2020

Zaterdag            14/11           11.00  –  16.00 uur

Plaats Zijlstra Naaimachines, Sontweg 15 in Groningen

U kunt voorafgaand aan de cursus het cursusgeld overmaken op ons bankrekening nr: NL 89 ABNA 0585 2359 45 t.n.v. Zijlstra Naaimachines ovv ‘T-Shirt workshop’

Aanmelden?