Reparatie en onderhoud

Ben je op zoek naar een andere naaimachine of zoek je een adres voor naaimachine reparatie en onderhoud? Bij Zijlstra Naaimachines kun je met jouw machine langskomen in de winkel en wordt er direct een prijsopgave gegeven. Onze specialisten kunnen jouw naaimachines, lockmachines, borduur -en quiltmachines vakkundig repareren en onderhouden. 

Naaimachine reparatie: kom langs in onze winkel 

De naaimachine reparatie voeren wij zo snel mogelijk uit. Als je de machine brengt, is deze meestal binnen één week klaar. Onze ervaren monteurs repareren alle merken (Babylock, Bernette, Bernina, Brother, Elna, Husqvarna, Janome, Lewenstein, Pfaff en Singer). 

Ook voor minder bekende merken naaimachines verzorgen wij de reparatie en het onderhoud. Verder repareren wij natuurlijk ook lockmachines, borduurmachines en quiltmachines

Bij Zijlstra ben je dus aan het juiste adres voor specialistisch onderhoud en een goed advies over jouw naaimachine. Wij zullen er alles aan doen om de naaimachine te repareren, maar geven het ook aan als je machine aan vervanging toe is.

Laat jouw naaimachine onderhouden door erkende monteurs 

Onze monteurs zijn opgeleid, gecertificeerd en, héél belangrijk, ze worden ondersteund door de fabrikanten en kunnen daarom ook de originele onderdelen leveren tegen scherpe prijzen. Bij aankoop van een nieuwe of een occasion machines geven wij, naast de standaard fabrieksgarantie, één jaar service-garantie aan huis vanuit Zijlstra. 

Je kunt de garantie op de machine na een jaar verlengen door middel van een servicebeurt. Hiervoor kan de monteur ook aan huis komen om de naaimachine ter plekke na te kijken. 

Het verschil met de fabrieksgarantie is, dat dit slechts constructie en/of materiaalfouten betreft. Deze worden verholpen door de fabrikant zelf. 

Naaimachines onderhoud en service aan huis! 

Veel vaste klanten laten hun naaimachine periodiek aan huis onderhouden. Hiervoor hoef je de machine dus niet langs te brengen. Wij werken voor de garantie en deze service-abonnementen aan huis, nauw samen met twee zelfstandige monteurs; Albert Harkema en Ruud Veldman. 

De telefoonnummers van de planners voor service aan huis zijn: 

Harkema-Zijlstra: 0594-622063 

Veldman-Zijlstra: 0598-382580 

Mocht je even geen gehoor krijgen aan de telefoon, spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in, zodat je teruggebeld wordt voor een afspraak. Met een compleet ingerichte, mobiele, werkplaats verzorgen zij de beste service en onderhoud van naaimachines. 

Lukt het niet om naar onze winkel te komen met de machine, dan kunnen wij de reparatie ook bij je thuis uitvoeren. Hier zitten geen extra voorrijkosten aan verbonden; wij plannen dit op route in. Dit valt onder de service die Zijlstra Naaimachines verleent. Dus mocht het zo zijn dat er onverhoopt een storing is ontstaan, dan kunnen wij bij je thuis langskomen om het probleem ter plekke te verhelpen. Deze service geldt in Groningen, Friesland en Drenthe, tot ongeveer 70 kilometer vanuit Groningen 

In het kort: Zijlstra Naaimachines voor het beste naaimachine verkoop, reparatie en onderhoud 

Veel van onze klanten laten naaimachine reparatie doen bij ons in de zaak. Snel en kundig. Ze kiezen hiervoor omdat ze ons kennen als vertrouwde partner voor alles omtrent naaimachines. Hierdoor weten ze dat hun naaimachine bij ons in goede handen is. 

Ook kun je bij ons terecht voor reparatie van een naaimachine die je niet bij ons heeft aangeschaft. Wij verzorgen dus alle soorten naaimachine reparatie en onderhoud! 

Welkom!