Service

Erkende monteurs

*Voor de garantie en onderhoudsabonnementen aan huis werkt Zijlstra Naaimachines nauw samen met twee zelfstandige, gediplomeerde en daarom door de fabriek ondersteunde monteurs: Harkema-Zijlstra (tel: 0594-622063) www.harkematsn.nl en Veldman-Zijlstra (tel: 0598-382580). Spreek, bij geen gehoor, duidelijk uw naam en telefoonnummer in dan wordt u z.s.m teruggebeld voor een afspraak. Met een compleet ingerichte mobiele werkplaats verzorgen zij voor ons in de drie noordelijke provincies zonder voorrijkosten, service en garantie aan huis. Wij zijn aangesloten bij alle bekende merken en worden ook technisch ondersteund met opleidingen en originele garantie-delen door de fabrikanten! Let op: sleutel niet zelf en laat het niet uitvoeren door onprofessionele en niet technisch ondersteunde klusbedrijven, want daarmee vervalt de garantie!

Occasions

Wij hebben in onze ruime showroom een grote keus aan TOP-occasions. Ook hierop geven wij een jaar garantie. Ons motto is: “beter een goede gebruikte dan een goedkope nieuwe!” (zie ook bij: assortiment) Bovendien krijgt u, wanneer u de machine binnen een jaar weer inruilt op een nieuwe machine en tenminste verdubbelt in prijs, het hele aankoopbedrag als inruilprijs weer terug!!!

Bezorgen

Zijlstra naaimachines kan gratis* op afspraak bezorgen aan huis door heel Nederland. (*nieuwe machines boven de 100,- en onder de 20 kg.)
Bezoek onze showroom aan de Sontweg 15 in Groningen