Wie zijn wij?

Zijlstra Naaimachines is sinds de oprichting in 1933 een vertrouwd begrip in Groningen. Wij bieden het grootste assortiment naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines van het Noorden. Onze werknemers zijn gepassioneerd over de producten die wij verkopen. Wij leveren dan ook alleen de beste kwaliteit!

Ons personeel is bovendien zeer vakbekwaam, zodat ze u altijd van deskundig advies kunnen voorzien. Als speciaalzaak onderscheiden wij ons van onze concurrenten met onze hoogwaardige service en een ruim aanbod, dat enkel bestaat uit de beste kwaliteitsmerken.

Wij verkopen machines van diverse prijsklassen en niveaus. Zo kunnen zowel beginners als gevorderden terecht voor diverse naai-, lock-, borduur- en quiltmachines van verschillende hoogwaardige merken bij Zijlstra Naaimachines.

Kom langs in onze winkel in Groningen!

Aan de Koldingweg 27 in Groningen beschikken wij over een prachtig gemoderniseerd pand, waar wij met veel liefde onze producten voor u hebben klaarstaan. U kunt niet alleen alles bekijken, maar u kunt ook de demonstratiemodellen van alle topmerken rustig uitproberen. Door de enorme ruimte en het prachtige lichtinval kunt u alles perfect zien. Bovendien kunnen wij u te allen tijde voorzien van deskundig advies over alle modellen.

Onze winkel is gevestigd aan de Koldingweg 27. U kunt ons eenvoudig bereiken vanaf de Ring met de auto en bovendien hebben wij een ruime parkeerplaats voor ons pand, waar u uw auto kunt kosteloos kunt parkeren. Dat is wel zo makkelijk! Kom langs en neem een kijkje in onze winkel!

De beste service van Zijlstra Naaimachines

Wanneer u problemen ervaart met uw gekochte producten, staan wij voor u klaar in onze winkel. Kom langs met uw machine en wij kijken ter plekke naar de problemen om deze te verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u uw machine onze winkel achterlaten, zodat deze op een ander tijdstip gerepareerd wordt door een van onze erkende monteurs.

Lukt het niet om langs te komen in de winkel? Geen probleem! Onze erkende monteurs beschikken over een mobiele werkplaats, waardoor zij ook bij u thuis kunnen komen voor reparatie. Dit hoort bij onze uitstekende service, daarom verbinden wij hier geen voorrijkosten aan.

Garantie op alle modellen

Op alle modellen machines in onze winkel profiteert u standaard van de fabrieksgarantie. Zo kunnen constructie en/of materiaalfouten door de fabrikant kosteloos verholpen worden. Wij worden door alle kwaliteitsmerken erkend als speciaalzaak en krijgen technische ondersteuning door opleidingen. Bovendien ontvangen wij originele garantie onderdelen van de fabrikant.

Let op! De fabrieksgarantie vervalt wanneer u zelf aan de machines gaat sleutelen of dit laat doen door een niet-erkende monteur. Wij werken nauw samen met twee monteurs, namelijk:

  • Harkema-Zijlstra: 0594 – 62 20 63
  • Veldman-Zijlstra: 0598 – 38 25 80

Krijgt u geen gehoor? Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in en onze erkende monteurs bellen u zo snel mogelijk terug.

Onze service garantie

Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie bieden wij standaard één jaar servicegarantie aan op zowel nieuwe modellen als occasions. Dit betekent dat wij in de drie noordelijke provincies bij u thuis komen bij een probleem met uw machine.

Deze garantie is na een jaar te verlengen met een serviceabonnement. Dit betekent dat onze erkende monteurs één keer per jaar langskomen voor een controle van uw machine. Zo bent u altijd verzekerd van langdurig plezier van uw producten.

Inruilgarantie bij Zijlstra Naaimachines

Wij willen graag dat u zoveel mogelijk plezier heeft van uw naaimachine of lockmachine en begrijpen dat u door het vele gebruik snel toe kan zijn aan een grotere, krachtigere of meer uitgebreide machine. Wanneer je deze besluit te kopen, kun je jouw huidige machine tot één jaar na aankoop bij ons inruilen. U ontvangt hiervoor korting op de aanschafprijs van een nieuwe machine.

Bij een aanschafprijs die het dubbele is van uw huidige machine, profiteert u van kortingen tot wel 50% op uw nieuwe model! Wel is het belangrijk om de garantiebon erbij te leveren. Daarnaast wordt uw oude machine grondig gecontroleerd en dient deze in goede staat en compleet te zijn.

Workshops en cursussen voor beginners en gevorderden

Voor optimaal naaiplezier is het belangrijk om goed te weten hoe u uw machine op je juiste manier moet bedienen. Daarom kunt u bij Zijlstra Naaimachines diverse naaicursussen en -workshops volgen. Tijdens onze cursussen leert u uw naaimachine nóg beter kennen. Daarbij geven wij cursussen voor zowel beginners als voor meer gevorderde naaiers.

Je ontvangt bovendien wel 50% korting op de meeste cursussen wanneer u uw naaimachine koopt bij Zijlstra Naaimachines. Wij geven onze cursussen en -workshops in onze prachtige gemoderniseerde winkel aan de Koldingweg 27 in Groningen. U kunt geheel gratis voor onze deur parkeren, wel zo makkelijk.

Wij zien u graag in onze winkel van Zijlstra Naaimachines

U kunt voor vragen over uw producten zowel telefonisch als via de mail contact opnemen, maar je mag altijd langskomen in onze winkel in Groningen! Je kunt ons bereiken via:

Ons deskundig personeel staat voor u klaar om jou te helpen met het uitzoeken van een nieuw model of helpen bij vragen over uw huidige machine. Tot snel bij Zijlstra Naaimachines!