Bestelling annuleren en retourneren

heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, in de originele staat, ongebruikt en onbeschadigd, en in originele verpakking. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zijlstranaaimachines. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe retourneer ik een artikel?

  • Download het RETOURFORMULIER, print het uit, vul het volledig in en voeg het samen met de (gekopieerde) BESTELBEVESTIGING of FACTUUR bij het te retourneren product.
  • U kunt uw bestelling bij ons in de winkel tijdens openingstijden terugbrengen, of u zendt het artikel per post retour. De kosten van de zending per post zijn voor uw eigen rekening.
  • U plaatst het product (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat, ongeopend ,ongebruikt en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking waarbij u geen tape gebruikt.
  • Vervolgens verpakt u het stevig, bij voorkeur in de oorspronkelijke verzenddoos. Gebruik voldoende verpakkingsmateriaal om beschadiging te voorkomen. Tape deze doos goed dicht en adresseer en frankeer de zending.
  • Na ontvangst van uw retourartikel bij ons, streven wij ernaar om het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen op uw rekening terug te storten.

U brengt of stuurt het product binnen 14 dagen terug naar:

Zijlstra Naaimachines
Koldingweg 27
9723 HL Groningen

download retourformulier