Pfaff Smarter 260c

359
400

Op voorraad (kan nabesteld worden)

 400  359

Machine met inruilgarantie

Elektronische Pfaff naaimachine met een basisassortiment stretch- en overlocksteken, geschikt voor zowel dunne als dikke stofsoorten. Beginnersmachine meteen frisse, trendy uitstraling.

Onze mening?

Wat zit er in de doos?

Specificaties

Machine type
Spoelplaatsing
Type motor
Gewicht
Garantie
Aantal steken
Maximale steeklengte
Maximale steekbreedte
Knoopsgat
Aantal knoopsgaten
Geprogr. borduurmotieven
Maximaal borduurformaat
Borduursnelheid

Gebruiksgemak

Meer informatie

Elektronische Pfaff naaimachine met een basisassortiment stretch- en overlocksteken, geschikt voor zowel dunne als dikke stofsoorten. Beginnersmachine meteen frisse, trendy uitstraling.

Naaifuncties

De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 4,5 mm en een breedte van 6 mm. Met de 1-fase knoopsgatautomaat maak je in een handomdraai een knoopsgat: leg de knoop in de bijgeleverde knoopsgatenvoet en de machine naait automatisch een knoopsgat op de juiste maat.

De extra hoge naaivoet maakt het naaien van dikkere stof eenvoudig. De persvoetdruk is instelbaar, zodat je alle stoffen probleemloos kunt verwerken. De naaldstop boven/onder functie is bij het keren erg handig. Ook heeft deze machine een automatische afhechtfunctie.

Voor het naaien van lange banen is de start/stop toets een prettig hulpmiddel. De verzinkbare transporteur helpt je met het dichten van garen en het naaien uit de vrije hand. Met de bijgeleverde extra garenpen kun je naaien met een tweelingnaald: handig voor gelijkmatige dubbele stiksels. De draad heb je zo ingestoken met de ingebouwde draadinsteker.

Handige extra’s

De Pfaff Smarter 260c heeft een smalle vrije arm voor het naaien van broekspijpen en mouwen. Door de energiezuinige led-verlichting heb je goed zicht op je werk. We leveren de machine met 5 naaivoeten (standaard naaivoet, siersteekvoet, blindzoomvoet, ritsvoet, 1-staps knoopsgatenvoet), voetpedaal met snelheidsregeling en harde beschermkap.